Altijd perfect water

Met de l’eautomaten van Sprankle beschikt u over een optimale watervoorziening, die aan de hoogste eisen van betrouwbaarheid en hygiëne voldoet. U geeft uw medewerkers en gasten de mogelijkheid om hun eigen persoonlijke water vers te tappen. Als basis wordt gebruik gemaakt van het goedkope en kwalitatief uitstekende leidingwater. Door toepassing van een actief-koolstoffilter voor smaakverbetering en een microbacteriefilter is het water in alle omstandigheden van onberispelijke kwaliteit.
Koeling en toevoeging van koolzuur en/of zuurstof maken het water tot een gezond én heerlijk kwaliteitsproduct.

Overal kostenbesparing

Voor bedrijven, winkels, kantoren, zorginstellingen, wachtruimtes of productieomgeving, Sprankle levert waterkoelers in diverse uitvoeringen, zodat er altijd een oplossing mogelijk is die past bij uw situatie. U bespaart op koffie en andere dure frisdrank of op ander duur water. Geen gesleep meer met kratten of watercontainers. Geen opslagruimte en geen logistieke belasting meer van uw personeel. Voor de horeca biedt Sprankle een compleet ‘Huismerk water’ – pakket.

Alle zorg uit handen

Zowel bij koop als huur biedt Sprankle een full-service concept: plaatsing, aansluiting op de waterleiding, preventief onderhoud, service inclusief koolzuur en zuurstof leveringen en de benodigde accessoires, zoals bekers, karaffen, glazen etc. U heeft er geen omkijken naar.

1