Water is living...

Voor elke branche een stijlvolle toepassing

Water is het van levensbelang en het drinken van water draagt bij aan een gezonde levensstijl,,betere conditie en een optimaal levensgenot.

School

Wie voldoende water drinkt, is scherper, let beter op en kan beter nadenken. Door een watertap met gefilterd kraanwater aan te bieden op school, stimuleert u de schoolkinderen en scholieren om regelmatig water te drinken. Kies voor betere prestaties en een gezonde optie in uw school.

Ontdek alle voordelen van investeren in een waterkoeler op leidingwater voor in uw school.

Ziekenhuis

Zowel voor de bezoekers en patiënten als voor het ziekenhuispersoneel is vers en schoon drinkwater bij de hand hebben belangrijk. Sprankle waterkoelers bieden gekoeld drinkwater dat vers en vrij van vervuiling en bacteriesmetting is. Sprankle waterkoelers aangesloten op de waterleiding voldoen aan de strengste hygiëne-eisen.

Lees hier meer over op onze website en ontdek de Sprankle systemen ontworpen voor in ziekenhuizen.

Zorgcentrum

Fris en gefilterd water is de basis voor goede zorg. Zorg daarom dat er in zorgcentra voldoende waterkoelers met gezond drinkwater staan. In deze omgeving kan de lucht vaak warm en droog zijn. Voor oudere mensen is het een hygiënisch watertappunt binnen handbereik hebben geen overbodige luxe. Stimuleer hen voldoende water te drinken voor hun gezondheid en stel altijd fris, koud en gefilterd water beschikbaar.

Bekijk hier ons aanbod waterkoelers voor in zorgcentra.

Thuis

Wilt u milieubewuster leven en uw kinderen en familieleden stimuleren dagelijks voldoende water te drinken? U kunt dan een Sprankle waterkoeler kopen voor in huis. Dit is kostenbesparend en u hoeft nooit meer geld te steken in plastic flessen of frisdrank.

De waterkoeler is op de waterleiding aansluitbaar en biedt naast fris plat water ook de opties om bruisend kraanwater of zelfs water met een smaakje te produceren. Bekijk hier onze waterkoelers voor thuis.

Altijd vers water in de buurt

Sprankle helpt bedrijven en instellingen om het drinken van zuiver water te stimuleren en zeer toegankelijk aan te bieden. Onze duurzame en milieuvriendelijke waterkoelers op leidingwater voorzien mensen van vers, gekoeld plat en koolzuurhoudend water. Tegen een relatief kleine investering kunt u een eigen waterkoeler kopen. Heeft u interesse of vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

More info about the possibilities or free advice: