Sprankle for Shop & Showroom

You want to put your visitors at ease. Have a quiet look. Help as soon as they indicate that.
Offer them a glass of water. That puts them at ease and their stay is easily extended.

A beautiful water tap contributes to the class of your business and with the BCC Vision you can digitally support your own photos, videos and product promotions.

Mondzorg Limburg heeft een nieuwe praktijk geopend in Neer. Een modern design siert de wachtruimte en voelt meer aan als een hotellobby dan als een wachtruimte van een tandarts. “Het gebouw is helemaal nieuw. Zowel binnen als buiten straalt het klasse uit. Ook voor de wachtruimte wilde ik een elegante en rustige uitstraling," geeft eigenaar Rick Beurskens aan. 

Chique manier van water aanbieden

"Bij de meeste praktijken staat zo’n waterbol zodat mensen zelf water kunnen pakken. Ik heb daar gewoon niks mee. Ik was op zoek naar een chique alternatief. Toen kwam ik uit bij de TOP-control kraan van Sprankle. Twee kranen gemaakt van rvs, wat erg mooi staat tegen de zwarte achtergrond uitgelicht met een spotje. Keuze uit plat en bruiswater. Mensen kunnen het  water zelf tappen met één druk op de knop. Het is gemakkelijk, geeft geen rommel en het ziet er prachtig uit.” Toch nog even de vraag of koolzuur slechter is voor de tanden dan gewoon water. Beurskens glimlacht en zegt: “Er zit geen suiker in dus er is geen verschil, alleen bieden we zo de klanten een keuze aan.”

Producten Shop and Showroom

  • Wall

    Wall

    The innovative wall-cooled water cooler that can supply both stagnant and sparkling water that…

More info about the possibilities or free advice: