Waar water is, is leven

Gezondheid wenst zich iedereen. Water drinken is de beste medicijn tegen veel kwaaltjes en ongemakken.
Sprankle helpt bedrijven, instellingen en particulieren het water drinken te stimuleren. Met uitnodigende en hygiënische waterkoelers wordt water drinken, met of zonder bubbels, een gemakkelijke én voordelige keuze

  • Gratis verzending vanaf €100
  • Bezichtiging in showroom
  • Ophalen is mogelijk

Waterkoeler op leidingwater voor bedrijven, scholen en horeca

Water is van levensbelang en het drinken van water draagt bij aan een gezonde levensstijl, een betere conditie en een optimale vitaliteit. Daarom is een waterkoeler op waterleiding aanschaffen een mooie bijdrage aan een gezonde levensstijl en zelfs een gezondere en meer bewuste maatschappij. Draag ook ecologisch uw steentje bij en stimuleer het drinken van zuiver kraanwater in de horeca, op kantoor, op school of in wachtruimtes door een waterkoeler te kopen.

“Voor elke branche de juiste waterkoeler op leidingwater. Inclusief full-service, geleverd door onze ervaren servicemonteurs.”

Ons aanbod

Waarom gefilterd water aanbieden?

Het stimuleren van gefilterd water drinken is altijd de moeite waard. Dit betaalt zich uiteindelijk terug in lagere kosten, minder ziekteverzuim, en u verkleint de ecologische voetafdruk van uw bedrijf. Met een leidingwaterkoeler wordt sneller gekozen voor kraanwater drinken en u verbruikt minder plastic. U kunt dan met trots zeggen dat u meedoet aan duurzaam ondernemen met waterkoelers van Sprankle.

Gezond en gefilterd water zou altijd een optie moeten zijn. Laat uw medewerkers, scholieren of bezoekers zien dat u moeite doet om hen kwalitatief lekker en zuiver water aan te bieden.

Voor iedere toepassing een geschikte waterkoeler

De opties in waterkoelers op leidingwater zijn zeer uiteenlopend en speciaal ontworpen voor verschillende toepassingen. Ontdek welke Sprankle waterkoeler aangesloten op de waterleiding het beste past bij uw situatie.

1