Altijd zuiver en gekoeld water bij de hand met de leidingwaterkoelers van Sprankle

plaats hier een titel

In een ziekenhuis is hygiëne de belangrijkste voorwaarde. Voor elke locatie een oplossing op maat.

Sprankle waterkoelers; de hygiënische watertap voor ziekenhuizen & zorgcentra

Al bijna 30 jaar levert Sprankle waterkoelers aan bedrijven, particulieren en zorginstellingen. In de afgelopen jaren is het bedrijf zich verder gaan specialiseren in leidingwaterkoelers die aan de hoogste hygiëne-eisen kunnen voldoen.

Door jaren ervaring kunnen de ziekenhuizen en zorgcentra dan ook optimaal genieten van fris en zuiver (gekoeld/bruisend) drinkwater. En kunnen zij altijd rekenen op de vijf-sterren service van Sprankle.

Toepassingen specifiek voor ziekenhuizen & zorgcentra:

De waterkoelers worden standaard uitgerust met hoogwaardige hygiëne-filters. Afhankelijk van de locatie en de wensen van onze klanten, bieden wij waterfilters aan; die filteren van 0,5 micron tot 0,1 micron.

Beschikt Sprankle over hoogwaardige RVS-waterkoelers die uitgerust kunnen worden met een automatische spoelfunctie. Deze spoelfunctie is speciaal door Sprankle ontwikkeld om stilstand van water in de waterleidingen te voorkomen. De automatische spoelfunctie passen wij vooral toe in ziekenhuizen waar bepaalde afdelingen in het weekend gesloten zijn.

Is het mogelijk om onze waterkoelers te voorzien van UV -bescherming door het plaatsen van UV-lampen.

Beschikken wij over een met Nano-technologie behandelde wateruitloop. Deze wateruitloop behandeld met zilver-ionen vermijdt de vorming en afzetting van;  bio-films en bacteriekolonies.

En mogen wij u binnenkort nog een aantal verrassende ontwikkelingen aankondigen.

Vraag zeker eens naar onze referenties.

pexels-photo-416528 glaswater

Producten

1