• Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Binnen 24 uur reactie
  • Bezoek onze showroom
  • Ophalen of laten bezorgen

Waterkoeler op leidingwater voor bedrijven, scholen en horeca

Water is van levensbelang en het drinken van water draagt bij aan een gezonde levensstijl, een betere conditie en een optimale vitaliteit. Daarom is een waterkoeler op waterleiding aanschaffen een mooie bijdrage aan een gezonde levensstijl en zelfs een gezondere en meer bewuste maatschappij. Draag ook ecologisch uw steentje bij en stimuleer het drinken van zuiver kraanwater in de horeca, op kantoor, op school of in wachtruimtes door een waterkoeler te kopen.

Waarom gefilterd water aanbieden?

Het stimuleren van gefilterd water drinken is altijd de moeite waard. Dit betaalt zich uiteindelijk terug in lagere kosten, minder ziekteverzuim, en u verkleint de ecologische voetafdruk van uw bedrijf. Met een leidingwaterkoeler wordt sneller gekozen voor kraanwater drinken en u verbruikt minder plastic. U kunt dan met trots zeggen dat u meedoet aan duurzaam ondernemen met waterkoelers van Sprankle.

Gezond en gefilterd water zou altijd een optie moeten zijn. Laat uw medewerkers, scholieren of bezoekers zien dat u moeite doet om hen kwalitatief lekker en zuiver water aan te bieden.

Voor iedere toepassing een geschikte waterkoeler

De opties in waterkoelers op leidingwater zijn zeer uiteenlopend en speciaal ontworpen voor verschillende toepassingen. Ontdek welke Sprankle waterkoeler aangesloten op de waterleiding het beste past bij uw situatie.

Horeca

Een waterkoeler aangesloten op leidingwater voor in de horeca geeft u de mogelijkheid om een eigen huismerk Premium Water te creëren. U kunt uw gasten een verfrissend glas water aanbieden zonder dat u hiervoor zelf in de weer hoeft te zijn met losse flessen. Zeg gedag tegen plastic en glazen flessen en ervaar het gemak van altijd snel gefilterd water kunnen aanbieden. Plat en bruisend.

Bekijk al uw voordelen en onze voor horeca ontworpen producten.

Winkel & Praktijk

Laat mensen niet uitgedroogd wachten, maar creëer juist een gastvrije omgeving door de toevoeging van een waterkoeler op leidingwater. Zo kunnen klanten zelf vers water tappen wanneer ze hier behoefte aan hebben of u kunt ze direct een glaasje gekoeld kraanwater aanbieden en ze rustig laten kijken of wachten.

Ontdek de mogelijkheden voor gefilterd koud water voor in uw winkel of praktijk.

School

Wie voldoende water drinkt, is scherper, let beter op en kan beter nadenken. Door een watertap met gefilterd kraanwater aan te bieden op school, stimuleert u de schoolkinderen en scholieren om regelmatig water te drinken. Kies voor betere prestaties en een gezonde optie in uw school.

Ontdek alle voordelen van investeren in een waterkoeler op leidingwater voor in uw school.

Ziekenhuis

Zowel voor de bezoekers en patiënten als voor het ziekenhuispersoneel is vers en schoon drinkwater bij de hand hebben belangrijk. Sprankle waterkoelers bieden gekoeld drinkwater dat vers en vrij van vervuiling en bacteriesmetting is. Sprankle waterkoelers aangesloten op de waterleiding voldoen aan de strengste hygiëne-eisen.

Lees hier meer over op onze website en ontdek de Sprankle systemen ontworpen voor in ziekenhuizen.

Zorgcentrum

Fris en gefilterd water is de basis voor goede zorg. Zorg daarom dat er in zorgcentra voldoende waterkoelers met gezond drinkwater staan. In deze omgeving kan de lucht vaak warm en droog zijn. Voor oudere mensen is het een hygiënisch watertappunt binnen handbereik hebben geen overbodige luxe. Stimuleer hen voldoende water te drinken voor hun gezondheid en stel altijd fris, koud en gefilterd water beschikbaar.

Bekijk hier ons aanbod waterkoelers voor in zorgcentra.

Thuis

Wilt u milieubewuster leven en uw kinderen en familieleden stimuleren dagelijks voldoende water te drinken? U kunt dan een Sprankle waterkoeler kopen voor in huis. Dit is kostenbesparend en u hoeft nooit meer geld te steken in plastic flessen of frisdrank.

De waterkoeler is op de waterleiding aansluitbaar en biedt naast fris plat water ook de opties om bruisend kraanwater of zelfs water met een smaakje te produceren. Bekijk hier onze waterkoelers voor thuis.

Altijd vers water in de buurt

Sprankle helpt bedrijven en instellingen om het drinken van zuiver water te stimuleren en zeer toegankelijk aan te bieden. Onze duurzame en milieuvriendelijke waterkoelers op leidingwater voorzien mensen van vers, gekoeld plat en koolzuurhoudend water. Tegen een relatief kleine investering kunt u een eigen waterkoeler kopen. Heeft u interesse of vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

1