• Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Binnen 24 uur reactie
  • Bezoek onze showroom
  • Ophalen of laten bezorgen

Missie & Visie

Sprankle waterkoelers: altijd zuiver water

Sprankle helpt bedrijven en instellingen om het drinken van zuiver kraanwater te stimuleren. Dit wordt bereikt door het plaatsen van duurzame en milieuvriendelijke waterkoelers, l'eautomaten genaamddie rechtstreeks worden aangesloten op de waterleiding. Voor onze klanten streven we naar de laagste prijs-prestatie-verhouding.

Door het bieden van een full-service concept voor de zakelijk markt neemt Sprankle de klant alle zorg uit handen. Met onze eigen servicedienst zorgen wij voor plaatsing, gebruiksinstructies, onderhoud en service. Ook de levering van koolzuur en zuurstof om het water te verrijken wordt in eigen beheer uitgevoerd. Hiermee willen wij de beste service leveren voor onze klanten die zo een onuitputtelijke bron heeft met altijd vers getapt bruisend water. Gezondheid voor de medewerkers en bezoekers én lage kosten voor onze klanten.

Wij zetten ons in dat het een normale term wordt dat gefilterd drinkwater uit een kraan of waterkoeler komt. Een toekomst waarin plastic waterflessen verleden tijd zijn.

Een duurzame toekomst, met gefilterd sprankelend water voor iedereen.