• Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Binnen 24 uur reactie
  • Bezoek onze showroom
  • Ophalen of laten bezorgen

Blupura

Blupura is een vertrouwde partner van Sprankle. Sinds 2010 werken we samen met Blupura, om de hoogste kwaliteit waterkoelers op de markt te brengen in de Benelux en Duitsland. Samen hebben we al verschillende mooie projecteren gerealiseerd

Het assortiment van Blupura is zeer uitgebreid, zodat er keuze is voor elke bedrijfssector. Zelfs voor thuis hebben we een waterkoeler, de Piccola.

Tafelmodellen:

Er is keuze uit 5 verschillende tafelmodellen. Van de strak afgewerkte Blusoda, geschikt voor bijna elke sector, tot de Fontemagna Bridge, die kan aangesloten worden aan een undercounter box waardoor u een zeer krachtige waterkoeler hebt.

Vrijstaand:

De vrijstaande modellen zijn zeer geschikt voor drukkere locaties, zoals scholen of ziekenhuizen. Het zijn zeer krachtige waterkoelers die ook tegen een stootje kunnen, waardoor het niet erg is dat veel verschillende mensen het apparaat gebruiken.

Tapzuilen en boxen:

Blupura tapzuilen zijn zeer geschikt voor horeca gelegenheden. In combinatie met een Blupura box zijn ze makkelijk aan te sluiten op elke bar. De Box wordt verwerkt in het onderliggende keukenkastje, waardoor u op de bar een kleine maar krachtige waterkoeler hebt, zodat u alle klanten direct van lekker gefilterd koud en bruisend water kunt voorzien.