• Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Binnen 24 uur reactie
  • Bezoek onze showroom
  • Ophalen of laten bezorgen

Guglielmi

Als exclusief distributeur van het merk Guglielmi heeft u bij Sprankle de keuze uit verschillende soorten kranen voor de uitgifte van gefilterd water.

Over Guglielmi,

Een historisch Italiaans bedrijf in de kranensector, dat werd opgericht in 1954 in Valduggia.

Vandaag geleid door de tweede generatie van de familie - Orazio en Orfeo - staat Guglielmi voor de evolutie van het Italiaanse bedrijf, gebouwd op de figuur van de ondernemer-ambachtsman, tot in de jaren negentig vertegenwoordigd door hun vader Armando.

Guglielmi is erin geslaagd om de diepgaande ambachtelijke knowhow met de industriële productieprocessen te verzoenen met moed en vastberadenheid, en het idee uit te breiden om van een kraan een ontwerp te maken dat esthetiek en functionaliteit combineert.

Betrokkenheid, passie en toewijding zijn de waarden van het bedrijf, dat zich altijd heeft ingezet voor de ontwikkeling en realisatie van producten voor badkamer, douche, keuken en voor buitenruimtes.

De gemaakte modellen leiden ons naar het Guglielmi-universum, dat bestaat uit iconische vormen, verfijnde oppervlakken en ongebruikelijke kleurencombinaties voor het nastreven van welzijn.

Hoogwaardige grondstoffen en geavanceerde onderzoeksprocessen stellen de vennootschap in staat om te voldoen aan een breed en gediversifieerd aanbod voor de particuliere wereldmarkt en voor de contracten met innovatieve voorstellen, volledig Made in Italy en met respect voor het milieu.

Guglielmi is altijd alert op de technologische ontwikkeling en ecologische duurzaamheid en vervaardigt producten die zijn uitgerust met technologieën die gericht zijn op het verminderen van het waterverbruik en het voldoen aan strikte internationale regels, energiebesparing en bescherming van het milieu bij dagelijks gebruik.

Guglielmi blijft dus innoveren, nieuwe modellen creëren, op maat gemaakte oplossingen ontwikkelen voor de wereldmarkt en efficiënt focussen op de klant.

Bent u op zoek naar een heetwaterkraan?

De heetwaterkranen van Sprankle zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zijn de ideale aanvulling in uw dagelijkse bezigheden.

Een heerlijke pasta koken of het zetten van een kopje thee, met een heetwaterkraan van Sprankle was het koken van water nog nooit zo gemakkelijk.

Met de design-kranen van Sprankle hoeft u niet meer te wachten tot het water kookt.

Door een simpele druk of draai aan de knop stroomt het hete water rechtstreeks uit uw design keukenkraan. Door de slimme technologieën van de Guglielmi keukenkranen bespaart u niet enkel tijd, maar bespaart u ook op uw energierekening.

Doordat alle keukenkranen voorzien worden van hoogwaardige hygiënefilters; beschermt u, uw toestel tegen kalkaanslag en voorkomt u eventuele vreemde smaken aan uw drinkwater.

Door de verschillende beveiligingsfuncties zijn al onze kokendwaterkranen veilig en betrouwbaar in uw dagelijks gebruik.

De Sprankle multi-kranen zijn een aanwinst in elk interieur. De combinatie van het Italiaanse-design en de keuze voor gebruik te maken van hoogwaardige materialen resulteert in keukenkranen die de investering waard zijn.

De keukenkranen zijn verkrijgbaar in onder andere de kleuren; zwart, wit, goud, chroom,… In het uitgebreide assortiment van Sprankle zal u zeker slagen.

Ga hier naar onze keukenkranen voor gefilterd water.

1