Het team achter Sprankle

Sprankle is al sinds 1995 actief in de Benelux als leverancier en onderhouder vanwaterkoelers, genaamd l’eautomaten. Ons full-service concept biedt zowel koop als huur mogelijkheden.

Onze waterkoelers zijn een onuitputtelijke bron van vers getapt sprankelend water en zijn geschikt voor bedrijven, overheidsinstellingen en huishoudens. Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerking met partners beschikken wij over alle benodigde kennis om een verantwoorde en betrouwbare watervoorziening te installeren en te beheren.

Onze eigen servicedienst zorgt voor plaatsing, preventief onderhoud en service in de gehele Benelux.

Ons kantoor is gevestigd in Ittervoort en we hebben een nevenvestiging in Dilsen-Stokkem waar we een opslag, werkplaats, kantoor en showroom hebben. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt handelen en u de beste service bieden.

Onze missie en waarden

Sprankle helpt bedrijven en instellingen om het drinken van zuiver kraanwater te stimuleren. Dit wordt bereikt door het plaatsen van duurzame en milieuvriendelijke waterkoelers, l’eautomaten genaamd, die rechtstreeks worden aangesloten op de waterleiding. Voor onze klanten streven we naar de laagste prijs-kwaliteit-verhouding.

Door het bieden van een full-service concept voor de zakelijk markt neemt Sprankle de klant alle zorg uit handen. Met onze eigen servicedienst zorgen wij voor plaatsing, gebruiksinstructies, onderhoud en service. Ook de levering van koolzuur voor bruiswater wordt in eigen beheer uitgevoerd. Hiermee willen wij de beste service leveren voor onze klanten die zo beschikking heeft van vers getapt gekoeld en bruisend water. Goed voor de medewerkers, bezoekers én lage kosten voor onze klanten.

Wij zetten ons in dat het een normale term wordt dat gefilterd drinkwater uit een kraan of waterkoeler komt. Een toekomst waarin plastic waterflessen verleden tijd zijn.

Een duurzame toekomst, met gefilterd sprankelend water voor iedereen.

Hoe we werken

Onze dienstverlening staat voor een gezonde, veilige en sprankelende drinkwatervoorziening.
Wij werken volgens deze 10 gouden regels:

  1. Hoge kwaliteitsnormen en uitvoerig geteste waterkoelers.
  2. Energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen.
  3. Klanttevredenheid als hoogste prioriteit.
  4. Innovatieve en geavanceerde waterkoeleroplossingen.
  5. Op maat gemaakte oplossingen voor unieke klantbehoeften.
  6. Uitgebreide onderhoudsservice door ervaren technici.
  7. Waarborgen van hygiëne met geavanceerde filters en reinigingssystemen.
  8. Betrouwbare partner met tijdige leveringen en nakoming van afspraken.
  9. Transparante communicatie over producten, prijzen en diensten.
  10. Streven naar maatschappelijke verantwoordelijkheid en positieve bijdrage aan de samenleving.

WERKEN BIJ SPRANKLE? ONTDEK ONZE JOBS

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Sprankle BV vinden we het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen als bedrijf en ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Daarom hebben we ons toegelegd op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en werken we continu aan het verbeteren van onze bedrijfsvoering op het gebied van duurzaamheid, sociale betrokkenheid en transparantie.

Energie

Nieuwe koelers in assortiment worden mede geselecteerd op energiezuinigheid met natuurlijk gas R290 als koelmiddel.

Onze planning probeert de routes voor de monteurs zo efficiënt mogelijk te plannen, zodat er zo min mogelijk brandstof wordt gebruikt.

Verpakkingen

We streven er ook naar om het gebruik van plastic tot een minimum te beperken. Zo zetten we bijvoorbeeld in om ondernemingen en huishoudens herbruikbare flessen te laten gebruiken i.p.v. plastic flessen

Bij Sprankle BV zijn we ervan overtuigd dat we als bedrijf een belangrijke rol hebben in het verminderen van de milieubelasting door verpakkingen. We blijven ons dan ook inzetten voor het ontwikkelen van duurzame verpakkingsoplossingen en het verminderen van het gebruik van plastic.

 

Human Resource Management

We vinden het belangrijk om ons als bedrijf sociaal betrokken te tonen door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit betekent dat we niet alleen stageplekken en werkervaringsplaatsen aanbieden aan bijvoorbeeld jongeren, maar ook aan mensen van een oudere leeftijd. We geloven dat iedereen, ongeacht leeftijd, de kans verdient om deel te nemen aan het arbeidsproces en zijn of haar talenten te benutten.