Ontdek onze keukenkranen

Weet je niet wat kiezen?

Meest verkocht

BINNEN 24 UUR REACTIE
GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIES OP MAAT
OPHALEN OF LATEN BEZORGEN

Bekijk alle keukenkranen

Een design keukenkraan kopen bij Sprankle

Ben je op zoek naar een keukenkraan die jouw dagelijkse routines in de keuken kan vereenvoudigen? Onze collectie keukenkranen biedt een ruim assortiment aan kranen met handige functies, waaronder gefilterd gekoeld water, kokend water en bruiswater kranen.

Met onze Sprankle kranen met gefilterd gekoeld water heb je altijd toegang tot fris en lekker drinkwater zonder dat je hiervoor flessenwater hoeft te kopen of te bewaren. Het gefilterde water is van hoogwaardige kwaliteit en vrij van ongewenste smaak- en geurstoffen. Zo kun je niet alleen genieten van lekker water, maar ook van de gezonde voordelen van water drinken.

Met onze bruiswater kranen kun je kraanwater omtoveren tot bruiswater. Zo heb je altijd bruisend water binnen handbereik, zonder dat je hiervoor flessen hoeft te sjouwen of plastic afval creëert. Ideaal voor degenen die bewust met het milieu om willen gaan en toch willen genieten van bruisend water.

De kokend water kranen maken het mogelijk om snel en gemakkelijk kokend water te tappen zonder dat je hiervoor een waterkoker hoeft te gebruiken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energie en waterverbruik. Zo kun je efficiënter werken in de keuken en heb je meer tijd over voor andere dingen. Onze kokend water kranen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een strak design waardoor ze in iedere keuken mooi zullen staan.

Onze kranen met gefilterd gekoeld water, bruiswater en kokend water zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Zo is er voor iedere keuken een passende kraan te vinden. Bovendien zijn al onze kranen van hoogwaardige kwaliteit en hebben ze een lange levensduur. Zo kun je jarenlang genieten van gemak en comfort in de keuken.

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Neem dan snel een kijkje op onze pagina met keukenkranen en ontdek welke kraan het beste bij jouw wensen past!

Voor bruiswater op kantoor of thuis bent u bij ons op het juiste adres!