Keukenkraan kopen

Een design keukenkraan kopen bij Sprankle? Een keukenkraan vereenvoudigt je dagelijkse routine. Onze collectie design kranen biedt een ruim aanbod met handige functies, waaronder gefilterd gekoeld water of kokend water. Verder zijn ze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Het is zelfs mogelijk om een keukenkraan met bruiswater aan te schaffen. Bekijk de verschillende opties op onze website.

Weet je niet wat kiezen?

Meest verkocht

BINNEN 24 UUR REACTIE
GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIES OP MAAT
OPHALEN OF LATEN BEZORGEN

Bekijk alle keukenkranen

Waarom een nieuwe keukenkraan kopen?

In het dagelijks leven is de keukenkraan van groot belang in huis. Met de kranen van Sprankle heb je altijd toegang tot heerlijk fris gefilterd kraanwater, zonder dat je bronwater hoeft te kopen. Het gefilterde water uit deze keukenkraan is van hoogwaardige kwaliteit en vrij van ongewenste smaak- en geurstoffen. Zo kun je na de Sprankle keukenkraan kopen genieten van lekker koel, heet of bruisend water, maar ook van de gezonde voordelen van water drinken. Wat deze voordelen zijn, lichten we later uit.

Gefilterd gekoeld water

Altijd toegang hebben tot gefilterd gekoeld water is mogelijk met een keukenkraan of een waterkoeler. De keukenkraan met filter zorgt er niet alleen voor dat het leidingwater zuiver en van de beste kwaliteit is, maar geeft je ook de mogelijkheid om altijd te genieten van een verfrissend glas water. De design kranen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid, waardoor ze een stijlvolle en praktische toevoeging zijn aan elke keuken.

Kokend water kranen

De kokend water kranen maken het mogelijk om snel en gemakkelijk kokend water te tappen zonder dat je hiervoor een waterkoker hoeft te gebruiken of moet wachten tot je pan met water kookt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energie en waterverbruik. Zo kun je efficiënter werken in de keuken en houd je meer tijd over voor andere dingen. Kokend water keukenkraan kopen? Onze kranen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een strak design waardoor ze in iedere keuken hun plek weten te vinden en zorgen voor jarenlange comfort en genot in de keuken.

Bruiswater binnen handbereik

Wist je dat je met onze keukenkraan ook kraanwater tot bruiswater om kan toveren? Zo heb je altijd bruisend water binnen handbereik, zonder dat je hiervoor statiegeldflessen hoeft te kopen of plastic afval creëert. De bruiswater keukenkraan is ideaal voor degenen die bewust met het milieu om willen gaan, maar tegelijkertijd willen genieten van een glas licht sprankelend water. Met name tijdens de warme maanden is dit een goede dorstlesser.

Wat zijn de voordelen van water drinken?

Voldoende water drinken is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Optimale hydratatie ondersteunt onze lichaamsfuncties op zowel de korte als de lange termijn. Hierbij kun je denken aan het reguleren van een constante lichaamstemperatuur, de bevordering van het spijsverteringssysteem, maar ook het verbeteren van onze concentratie tijdens het werken, studeren of een andere bezigheid uit het dagelijks leven. Bovendien speelt water een grote rol in het afvoeren van afvalstoffen in ons lichaam.

Het belang van water voor onze algehele gezondheid kan dus niet onderschat worden. Door voldoende water te drinken, zorg je voor een goede basis voor je lichaam en geest. Het gemak van een multi keukenkraan die verschillende soorten drinkwater biedt, zorgt ervoor dat je waterconsumptie wordt gestimuleerd en je water blijft drinken. Maak gebruik van een oude vertrouwde glas of een handige hervulbare fles!

Benieuwd naar het assortiment?

Ben je benieuwd naar ons assortiment of heb je interesse in een design keukenkraan kopen? Neem dan snel een kijkje op onze website en ontdek welke keukenkraan het beste bij jouw wensen past. Zo ben je voor een keukenkraan voor thuis of op kantoor aan het juiste adres!