Waterkoelers op leidingwater

Kies voor de beste voorziening van vers water, op maat van uw bedrijf. Onze automaten voldoen altijd aan de hoogste eisen op gebied van betrouwbaarheid en hygiene.

BINNEN 24 UUR REACTIE
GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIES OP MAAT
OPHALEN OF LATEN BEZORGEN

Ontdek ons volledig aanbod

En vraag meteen een offerte!

Waterkoelers

Diverse waterkoelers die op leidingwater worden aangesloten. 

Keukenkranen

Design keukenkranen voor gefilterd, koud, bruisend en kokend water.

Accessoires

Van drinkflessen tot koolzuurcilinders of filters, hier vindt u alles voor uw waterkoeler.

Weet u niet waar te beginnen?
Gebruik dan zeker onze keuzehulp.

Onze sectoren

Bedrijven

Voor kleine en grote organisaties hebben wij perfect passende oplossingen die er voor zorgen dat er een gezonde drinkwatercultuur ontstaat.

Zorginstellingen

In een zorginstelling is hygiëne de belangrijkste voorwaarde. Voor elke locatie een oplossing op maat. Fris en gefilterd water is de basis voor goede zorg.

Horeca

Koud, bruisend en lokaal water. Een perfecte presentatie aan uw gasten met de nadruk op een mooie uitstraling. Uw eigen premium concept

Scholen

Hersenen van kinderen werken beter na twee glazen water. Een Sprankle waterkoeler biedt de mogelijkheid om altijd gefilterd water te kunnen tappen.

Showrooms

Creëer een gastvrije omgeving in uw  showroom waar u uw klanten een verfrissend glas water kunt aanbieden.

Overheid

Heerlijk koud en bruiswater voor uw medewerkers of bezoekers. Met de waterkoelers van Sprankle creëert u binnen uw overheidsinstelling een unieke beleving. 

Uw sector niet gevonden of extra advies nodig? Gebruik dan zeker onze keuzehulp, of contacteer ons direct.

Wat onze klanten zeggen

CKS Elektrotechniek

We kregen het nodige advies inzake de afstelling van het systeem waardoor we koel of sprankelend of heet water kunnen gebruiken wanneer we dit wensen.  De juiste afstelling is noodzakelijk, Sprankle heeft hier de juiste expertise!

Yuverta middelbare school

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Sprankle, ze werken snel en efficiënt. Wanneer er een probleem is ondernemen ze actie.

Zouterover

Wij hebben gekozen om bruis en plat water gratis aan te bieden in ons belevingsrestaurant. We zijn zelf veel bezig met duurzaamheid en vonden die filosofie ook terug bij Sprankle. Perfecte match dus, zeker ook de mooi ‘gebrande waterflessen.

Benieuwd wat Sprankle voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze merken

Sprankle BV werkt nauw samen met gerenommeerde bedrijven die garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Meest verkocht

Blupura is een vertrouwde partner van Sprankle. Sinds 2010 werken we samen met Blupura, om de hoogste kwaliteit waterkoelers op de markt te brengen.

Als exclusief distributeur van het merk Guglielmi heeft u bij Sprankle de keuze uit verschillende soorten kranen voor de uitgifte van gefilterd, bruisend en kokend water.

Kies voor duurzaamheid

150% minder CO2

Door te kiezen voor een Sprankle waterkoeler of keukenkraan, stoot u per liter water 150% minder CO2 uit. 

99 plastic flessen

Per jaar bespaart u per persoon 99 plastic flessen (1,5L) door een Sprankle waterkoeler of keukenkraan te gebruiken.

11 miljoen ton plastic

Per jaar belandt er 11 miljoen ton plastic in de zee. Dankzij een Sprankle waterkoeler of keukenkraan verbruikt u minder plastic flessen.

Waarom Sprankle een slimme keuze is voor je bedrijf

Het stimuleren van gefilterd water drinken is altijd de moeite waard. Dit betaalt zich uiteindelijk terug in lagere kosten, minder ziekteverzuim, en u verkleint de ecologische voetafdruk van uw bedrijf. Met een leidingwaterkoeler wordt sneller gekozen voor kraanwater drinken en u verbruikt minder plastic. U kunt dan met trots zeggen dat u meedoet aan duurzaam ondernemen met waterkoelers van Sprankle.

 

Gezond en gefilterd water zou altijd een optie moeten zijn. Laat uw medewerkers, scholieren of bezoekers zien dat u moeite doet om hen kwalitatief lekker en zuiver water aan te bieden.

Bezoek onze showroom

Sommige dingen moet je eerst zien, en zeker als ze zo een belangrijk deel van je huis zullen zijn. Breng vrijblijvend een bezoekje aan onze showroom in Dilsen-Stokkem!

Waterkoelers op leidingwater

Een waterkoeler op waterleiding is een mooie bijdrage aan een gezonde levensstijl en draagt bij aan een bewuste maatschappij. Met een waterkoeler draagt u ecologisch uw steentje bij en stimuleert u het drinken van zuiver kraanwater in de horeca, op kantoor, op school of in wachtruimtes.

ALTIJD VERS WATER IN DE BUURT

Sprankle helpt bedrijven en instellingen om het drinken van zuiver water te stimuleren en zeer toegankelijk aan te bieden. Onze duurzame en milieuvriendelijke waterkoelers op leidingwater voorzien mensen van vers, gekoeld plat en koolzuurhoudend water. Tegen een relatief kleine investering kunt u een eigen waterkoeler kopen. Heeft u interesse of vragen? Neem dan gerust contact met ons op.