Waterkoeler voor in de horeca kopen

Investeren in een waterkoeler voor in de horeca? Bij iedere horecazaak is mineraalwater een van de meest bestelde drankjes. Water is heerlijk bij een glas witte wijn, bij het eten of als dorstlesser. Dit betekent dat horecaondernemers de bar vaak vol hebben staan met flessen mineraalwater. Gefilterd, koud, gekoeld of sprankelend water. Wij bieden speciaal voor de horeca ontwikkelde waterkoelers aan die perfect in het interieur van de bar passen. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Horeca waterkoeler

Horeca waterkoelers zijn speciaal ontwikkeld voor horecaondernemers die willen verduurzamen, een steentje willen bijdragen aan het milieu én zoeken naar oplossingen om de workload te verminderen. Een horeca waterkoeler is een duurzaam alternatief voor mineraalwater dat uit flessen geschonken wordt. Door te investeren in een horeca waterkoeler kunt u uw gasten ieder moment van de dag een heerlijk gekoeld glas water aanbieden. U hoeft geen flessen mineraalwater meer in de koelkasten achter de bar te bewaren, waardoor u veel kostbare plek in de koelkasten bespaart. Ook helpt u het milieu een handje door op plasticafval te besparen.

Met het Premium Water concept van Sprankle creëert u binnen uw horecaonderneming een unieke beleving. Gefilterd bruis– en platwatervan een constante kwaliteit en dan ook nog eens kostenbesparend.

Sprankle Premium Water is hét duurzame alternatief voor mineraalwater in flessen.

Meest verkocht in de horeca

Advies nodig? Gebruik dan zeker onze keukenhulp, of contacteer ons direct.

KEUZEHULP
BINNEN 24 UUR REACTIE
GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIES OP MAAT
OPHALEN OF LATEN BEZORGEN

Ruim aanbod aan waterkoelers voor de horeca

Wij beschikken over een ruim aanbod aan waterkoelers voor de horeca. Een van de meest verkochte waterkoelers voor gebruik in de horeca is de Blupura Blubar. Deze Blubar beschikt over een tweetal taphendels en is helemaal afgewerkt met RVS, het frontpaneel is gemaakt van plexi. Op de achtergrond van het paneel is sfeervolle achtergrondverlichting verwerkt. Wist u dat de Blubar over een ijsbankkoeling beschikt, waardoor u ook ijskoud water kunt tappen?

Ook de Blupara-C2P tapzuil is een populaire waterkoeler. Met deze waterkoeler tapt u gemakkelijk plat, koud en sprankelende water. De koudwater tap is aangesloten op een undercounter box, maar het is ook mogelijk om voor een box met of zonder bruiswater aansluiting te kiezen. De Blupura Blutower black is de perfecte horeca waterkoeler door designliefhebbers die voorkeur hebben voor compact. Deze waterkoeler is te combineren met elk soort waterkoeler, de tapkraan is volledig van RVS gemaakt. Doordat het apparaat beschikt over portionering control, is het vullen van karaffen en glazen een stuk gemakkelijker.

Vraag een offerte of meer informatie aan

Wilt u investeren in een waterkoeler voor in uw horecazaak? Vraag een offerte of meer informatie aan over producten die we aanbieden. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, te bellen naar +31 (0) 475 550 244 of een e-mail te sturen naar info@sprankle.info. Wat kunnen we voor u betekenen?

Wat onze klanten zeggen