Waterkoeler voor thuis

Bekijk ons volledig aanbod aan waterkoelers

Wilt u een waterkoeler voor thuis? Dit is een fantastische optie voor wanneer u geen zin meer hebt in flessen water in de koelkast. Tevens zorgt een waterkoeler thuis er voor dat u geen plastic flessen water meer hoeft te kopen. Bij Sprankle bent u aan het juiste adres voor een tafelmodel waterkoeler.

Voor bruiswater op kantoor bent u ook bij Sprankle op het juiste adres.

Neem direct contact op als u een waterkoeler voor thuis aan wilt schaffen. Wij geven u vooraf graag gedegen advies. Ontdek welke Sprankle waterkoeler het beste bij u past. Neem contact op middels ons contactformulier of telefonisch via  +31 (0) 475 550 244.

Weet je niet wat kiezen?

FILTER PRODUCTEN

Sector

Categorieën

Type

Waterkoeler voor thuis aanschaffen bij Sprankle

 • U krijgt altijd de beste service;
 • Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag;
 • Gratis en vrijblijvend advies op maat;
 • Wij werken oplossingsgericht;
 • Als klant staat u centraal;
 • Bij ons hebt u altijd een goede kwaliteit voor de beste prijs;
 • Bezichtiging in showroom;
 • Ophalen of laten bezorgen.

Voordelen van een waterkoeler

Er zitten diverse voordelen aan een waterkoeler. Deze hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Geen gesjouw meer met flessen water;
 • U bespaart geld;
 • Het is duurzamer dan flessen water kopen;
 • Water drinken is gezond;
 • Altijd gekoeld water binnen handbereik.

Kleine waterkoeler voor thuis

Wij hebben diverse waterkoelers als tafelmodel in ons assortiment. Deze wordt aangesloten op het leidingwater, waardoor u altijd heerlijk koel water hebt zonder dat de waterkoeler bijgevuld hoeft te worden. De waterkoeler biedt ook bruisend water, of zelfs water met een smaakje. Op onze website vindt u ons huidige assortiment aan waterkoelers als tafelmodel. Een tafelmodel waterkoeler is een handige kleine waterkoeler voor thuis.

De waterkoeler zorgt er voor dat u niet in de weer hoeft met plastic flessen. De waterkoelers filteren het water ook voor u, waardoor u altijd schoon en fris water bij de hand hebt. Het grote voordeel van een waterkoeler, is dat het water altijd heerlijk gekoeld is waardoor u en uw gezin eerder een glas water pakken dan een glas frisdrank.

Accessoires en onderhoud

Bij ons kunt u uiteraard een waterkoeler aanschaffen, maar u bent bij ons tevens aan het juiste adres voor diverse accessoires, zoals koolzuur cilinders en drinkflessen. Ook verkopen wij verschillende accessoires die u nodig hebt voor het onderhoud van uw waterkoeler. Dit zijn diverse waterfilters en een filterkop. Ook voor het onderhoud kunt u altijd contact met ons opnemen, indien u ergens tegen aan loopt. Wij helpen u graag verder met uw waterkoeler.

Schaf een waterkoeler voor thuis aan

Wilt u ook altijd genieten van heerlijk gefilterd en fris water? Schaf dan gelijk een waterkoeler voor thuis aan. Dit kunt u doen door een waterkoeler als tafelmodel te kopen. Ons ruime assortiment aan waterkoelers zorgt er voor dat u altijd een passende oplossing kunt vinden. Tevens denken wij graag met u mee over de waterkoelers.

Neem direct contact met ons op voor het aanschaffen van een waterkoeler. Op onze website vindt u een contactformulier. Dit vult u in, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Tevens kunt u ons bellen op +31 (0) 475 550 244 of stuur een e-mail naar info@sprankle.info. Wij denken dan direct met u mee zodat u een goede keuze kunt maken.