Waterkoeler voor thuis bestellen?

Bekijk ons volledig aanbod aan waterkoelers

Overweegt u een waterkoeler voor thuis? Goed idee! Met een waterkoeler voor thuis maakt u van voldoende water drinken een gewoonte. Wist u bijvoorbeeld dat uw lichaam voor 60% uit water bestaat en u gedurende de dag veel vocht verliest? Drinkwater is de eerste levensbehoefte van ieder mens. Het is voor het functioneren van uw lichaam dus van groot belang dat u genoeg vocht binnenkrijgt – iets waar een waterkoeler zich bij uitstek voor leent.

Bovendien is het drinken van (koud) water een gezonde keuze en lest het de dorst. Dit geldt zowel voor plat als voor bruisend water. U kunt koud water drinken uit de kraan, uit de koelkast of uit een tafelmodel waterkoeler. Bekijk de waterkoelers voor thuisgebruik uit ons aanbod.

Weet je niet welke je moet kiezen?

FILTER PRODUCTEN

Sector

Categorieën

Type

Waarom voldoende water drinken zo belangrijk is

Wanneer u niet genoeg water drinkt, zakt het percentage water in het lichaam snel. Als men dorst heeft, neigt men al gauw naar een koud drankje, vaak in de vorm van frisdrank. Echter is drinkwater de beste dorstlesser. Let erop dat u water drinkt voordat uw lichaam aangeeft dat het vocht tekortkomt. Vochttekort kan namelijk leiden tot prikkelbaarheid, verwardheid, hoofdpijn en concentratieverlies. Een waterkoeler voor thuisgebruik biedt daarom uitkomst.

Tafelmodel waterkoeler voor thuis

Er zijn verschillende soorten waterkoelers voor thuisgebruik op de markt. Een tafelmodel watermachine voor thuis is verreweg de meest populaire optie. Dit is een waterkoeler voor thuis die op de leiding aangesloten wordt en maakt dus gebruik van leidingwater. Op deze manier heeft u altijd de beschikking over koud water, zonder telkens het reservoir bij te hoeven vullen. De waterdispenser voor thuis biedt ook bruisend water, of zelfs water met een smaakje. Op onze website vindt u ons uitgebreide assortiment aan waterkoelers geschikt voor thuisgebruik.

Zo kiest u de ideale waterkoeler voor thuis

Het kiezen van de juiste waterkoeler voor thuis is natuurlijk enorm belangrijk. Maar waar dient u allemaal rekening mee te houden? Overweeg bij het selecteren de capaciteit, het type koelsysteem, de extra features (wel of niet bruisend, bijvoorbeeld) en of uw voorkeur uitgaat naar modellen die aangesloten worden op de waterleiding of die werken met een navulbaar reservoir. Modellen die direct op de leiding aangesloten worden, zoals de Piccola waterkoeler, elimineren de noodzaak om regelmatig waterflessen te kopen en te vervangen, wat zowel kostenefficiënt als milieuvriendelijk is.

De voordelen van uw eigen waterkoeler

Uw eigen waterkoeler in huis halen heeft grote voordelen op gebied van gezondheid, kosten én duurzaamheid:

 • Gezondheid: regelmatige hydratatie is cruciaal voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid – het helpt o.a. bij temperatuurregulatie, ondersteunt het functioneren van organen, cellen en gewrichten en draagt bij aan de slaapkwaliteit, stemming en cognitieve functie
 • Kosten: zelf uw eigen koele water tappen scheelt een hoop geld – in plaats van dat u zelf (gekoelde) flessen water in haalt, doet u dit snel en voordelig zonder extra kosten
 • Duurzaamheid: door het elimineren van de noodzaak voor ‘gebotteld’ water, draagt u bij aan het verminderen van plastic afval en de algehele ecologische voetafdruk van uw huishouden. De waterkoelers van Sprankle zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten en zorgen voor gezuiverd, gekoeld water met een minimale impact op het milieu.

Ontdek de voordelen van Sprankle

Sprankle is dé aangewezen leverancier van topkwaliteit, betaalbare waterkoelers voor gebruik thuis en op de zaak. Wijstaan garant voor:

 • Altijd de beste service: bij ons staat uitmuntende klantenservice voorop.
 • Binnen 24 uur reactie: wij garanderen een snelle reactie op uw aanvraag.
 • Gratis en vrijblijvend advies: onze specialisten bieden gepersonaliseerd advies dat is afgestemd op uw behoeften en situatie.
 • Oplossingsgericht: we luisteren naar uw wensen en uitdagingen en stellen geschikte oplossingen voor.
 • De klant centraal: uw tevredenheid is onze prioriteit
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding: wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige waterkoelers tegen competitieve prijzen.
 • Showroom: ontdek ons uitgebreide assortiment waterkoelers in onze showroom.
 • Bezorging naar wens: u kunt uw waterkoeler thuis laten bezorgen of ophalen.

Oplossingen op maat

Bij Sprankle begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden we niet alleen een breed assortiment aan waterkoelers voor thuisgebruik, maar ook gepersonaliseerd advies om ervoor te zorgen dat u de wateroplossing vindt die het beste bij uw specifieke behoeften past. Of u nu op zoek bent naar een model voor een groot gezin, een compacte oplossing voor een klein appartement, of de luxe van bruisend water wenst, bij ons vindt u ongetwijfeld de perfecte waterkoeler voor thuis.

Waterkoeler voor thuis kopen? Vraag een offerte aan

Wilt u ook altijd kunnen genieten van heerlijk gefilterd en fris water, thuis of op kantoor? Schaf dan gelijk een waterkoeler voor thuis aan? Wij raden de Piccola waterkoeler voor thuisgebruik aan. Dit is een handige en compacte water machine voor thuis van Sprankle met een koelcapaciteit van maar liefst 15 liter per uur. Ook zijn er tal van andere opties: bekijk de waterkoelers uit ons assortiment aan varianten voor thuisgebruik.

Neem direct contact met ons op voor het aanschaffen van een leidingwaterkoeler voor thuis. Laat gerust uw vraag en contactgegevens achter in het contactformulier, vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug. Of bel naar +31 (0) 475 550 244 of stuur een e-mail naar info@sprankle.info.