Waterkoeler voor thuis bestellen

Bekijk ons volledig aanbod aan waterkoelers

Een waterkoeler voor thuis zorgt ervoor dat het drinken van water een gewoonte wordt. Wist je dat je lichaam voor 60% uit water bestaat, en je gedurende de dag veel vocht verliest? Drinkwater is de eerste levensbehoefte. Het is voor het functioneren van je lichaam dus van groot belang dat je genoeg vocht binnen krijgt.

Bovendien is het drinken van water een gezonde keuze en lest de dorst. Dit geldt zowel voor plat, als voor bruisend water. Je kunt water drinken uit de kraan, uit de koelkast of uit een tafelmodel waterkoeler. Bekijk de waterkoelers voor thuisgebruik uit ons aanbod.

Weet je niet welke je moet kiezen?

FILTER PRODUCTEN

Sector

Categorieën

Type

Belang van het drinken van water

Wanneer je niet genoeg water drinkt, zakt het percentage water in het lichaam snel. Als men dorst heeft, neigt men al gauw naar een koud drankje, vaak in de vorm van frisdrank. Echter is drinkwater de beste dorstlesser. Let erop dat je water drinkt voordat je lichaam aangeeft dat het vocht tekort komt. Vochttekort kan namelijk leiden tot prikkelbaarheid, verwardheid, hoofdpijn en concentratieverlies. Een waterkoeler voor thuisgebruik biedt uitkomst.

Waarom een waterkoeler kopen voor thuis?

De waterkoeler voor thuisgebruik zorgt er voor dat je niet in de weer hoeft met plastic flessen. De waterkoelers filteren het water ook voor je, waardoor je altijd schoon en fris water bij de hand hebt. Het grote voordeel van een waterkoeler voor thuis, is dat het water altijd heerlijk gekoeld is waardoor jij en je gezin eerder een glas water pakken dan een glas frisdrank.

Tafelmodel waterkoeler voor thuis

Er zijn verschillende soorten waterkoelers voor thuisgebruik op de markt. Een tafelmodel watermachine voor thuis is de meest populaire aankoop. Dit is een waterkoeler voor thuis die op de leiding aangesloten wordt en maakt dus gebruik van leidingwater. Op deze manier heb je altijd de beschikking over koud water, zonder een reservoir bij te vullen. De water dispenser voor thuis biedt ook bruisend water, of zelfs water met een smaakje. Op onze website vind je ons huidige assortiment aan waterkoelers geschikt voor thuisgebruik.

Wateroplossingen van Sprankle

Sprankle staat garant voor:

  • Je krijgt altijd de beste service;
  • Binnen 24 uur reactie op je aanvraag;
  • Gratis en vrijblijvend advies op maat;
  • Wij werken oplossingsgericht;
  • Als klant sta je centraal;
  • Bij ons heb je altijd een goede kwaliteit voor de beste prijs;
  • Bezichtiging in showroom;
  • Ophalen of laten bezorgen.

Waterkoeler voor thuis kopen? Vraag een offerte aan

Wil je ook altijd genieten van heerlijk gefilterd en fris water, thuis of op kantoor? Schaf dan gelijk een waterkoeler voor thuis aan, zoals de Piccola waterkoeler voor thuisgebruik. Dit is een handige en compacte water machine voor thuis van Sprankle met een koelcapaciteit van maar liefst 15 liter per uur. Bekijk de waterkoelers uit ons assortiment aan varianten voor thuisgebruik.

Neem direct contact met ons op voor het aanschaffen van een leidingwaterkoeler voor thuis. Laat gerust je vraag en contactgegevens achter in het contactformulier, vervolgens komen we zo snel mogelijk bij je terug. Of bel naar +31 (0) 475 550 244 of stuur een e-mail naar info@sprankle.info.