Waterkoeler op kantoor

Met een goede waterkoeler op kantoor heeft u een onuitputtelijke bron voor vers getapt sprankelend water. Door te investeren in een waterkoeler stimuleert u uw medewerkers om water te drinken en levert u een bijdrage aan de gezondheid. Wist u dat water ervoor zorgt dat uw medewerker langer actief zijn en zich beter kunnen concentreren? Er bestaan verschillende soorten waterkoeler die ervoor zorgen dat iedereen op het werk altijd toegang heeft tot vers koud, bruisend drinkwater.

Meest verkocht op kantoor

BINNEN 24 UUR REACTIE
GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIES OP MAAT
OPHALEN OF LATEN BEZORGEN

Investeren in een waterkoeler voor op kantoor

Een waterkoeler wordt ook wel een watercooler of waterdispenser genoemd. bendWater is, samen met koffie, de populairste drank op de werkvloer. Naast koffie wordt water gedronken om de waterhuishouding in het lichaam op peil te houden en de smaak te neutraliseren. Toch wordt er vaak te weinig water gedronken, omdat men het simpelweg vergeet. Daardoor treedt in de loop van de middag vermoeidheid en concentratieverlies op. Hierdoor daalt de productiviteit van medewerkers en worden er eerder fouten gemaakt. Met name op warme zomerdagen en door droge lucht in de winter, waarbij u extra vocht verliest.

Om dit te voorkomen en de benodigde 2 liter water per dag te bereiken, is een goede waterkoeler op kantoor voor gekoeld water noodzakelijk. Wist u dat een goede hydratatie ervoor zorgt dat het hoofd scherp blijft en de productie daardoor omhoog gaat. Bovendien zorgt water ervoor dat het lichaam goed op temperatuur blijft.

Waarom kiezen voor een waterkoeler voor op kantoor?

Koud water op kantoor heeft verschillende voordelen en wordt meestal aangeboden om de werkomgeving aangenamer en productiever te maken. Hier zijn enkele redenen waarom koud water op kantoor nuttig kan zijn:

 1. Hydratatie bevorderen: Toegang tot gekoeld water moedigt medewerkers aan om voldoende water te drinken, wat essentieel is voor hun algehele gezondheid en welzijn. Goede hydratatie kan vermoeidheid verminderen, de concentratie verbeteren en de productiviteit verhogen. Bovendien verkleint het de kans op ziekteverzuim
 2. Comfort en tevredenheid: Gekoeld water biedt medewerkers een verfrissende optie, vooral op warme dagen. Dit draagt bij aan het algemene comfort en welzijn op de werkplek en kan de tevredenheid van werknemers verhogen.
 3. Duurzaamheid: In veel gevallen leidt het aanbieden van fris water op kantoor tot minder gebruik van wegwerpflessen, wat gunstig is voor het milieu.
 4. Gezondheidsbewustzijn: Door vers water beschikbaar te stellen, stimuleert een werkplek gezonde gewoonten en herinnert het medewerkers eraan om regelmatig te drinken, wat belangrijk is voor hun algehele gezondheid.

Hoe werkt een waterkoeler?

De watermachine wordt aangesloten op het waterleidingnet, daarom wordt een waterkoeler ook wel een leidingwaterkoeler genoemd. Voordat het water kan worden getapt, ondergaat het eerst een filtratieproces. Hierdoor zijn er verschillende watermogelijkheden beschikbaar, zoals (licht) bruisend water, verfrissend koud water, gewoon plat water, en zelfs water met een smaakje.

De beschikbare opties variëren afhankelijk van het type waterkoeler. Het drinken van water op kantoor wordt door een waterkoeler extra uitnodigend. De leidingwaterkoeler voor kantoor filtert namelijk eerst het water en doet ook dienst als bruiswatermachine. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen of u uw water liever uit de watercooler met of zonder koolzuur drinkt.

Verschillende soorten waterkoelers voor op kantoor

Er zijn verschillende soorten waterkoelers op de markt. Denk hierbij onder andere aan tafelmodel watercoolers, wandmodellen en vrijstaande modellen. Elke watertap voor kantoor, thuis of school heeft een strak en modern design, bijvoorbeeld in het zwart, wit of zilver. Ieder design is uniek, dus u vindt altijd wel een mooie watercooler die bij het interieur van uw kantoor past. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende waterkoelers met een milieuvriendelijk koelmiddel.

Wat kost een waterkoeler voor op kantoor?

Maar wat zijn de kosten van een watercooler? De prijs van een waterkoeler kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het merk, het model, de capaciteit en de beschikbare opties. De prijsverschillen tussen waterkoelers kunnen aanzienlijk zijn, bijvoorbeeld, een vrijstaand model waterkoeler kan aanzienlijk duurder zijn dan een tafelmodel. Daarom raden wij aan om een offerte aan te vragen om een nauwkeurige schatting te krijgen van de kosten van een specifieke waterkoeler.

Alle benodigde ervaring en know-how

Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met partners, hebben wij alle benodigde know-how om op verantwoorde en betrouwbare wijze een nieuwe kantoor watertank te installeren en te beheren bij en voor uw bedrijf. Wij verzorgen zowel de plaatsing, preventief onderhoud en de service van het water apparaat voor kantoor.

Sprankle staat garant voor:

 • U krijgt altijd de beste service;
 • Contact opnemen? Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag;
 • Gratis en vrijblijvend advies op maat;
 • Wij werken oplossingsgericht;
 • Als klant staat u centraal;
 • Bij ons heeft u altijd een goede kwaliteit voor de beste prijs;
 • Watercooler bezichtiging in showroom;
 • Ophalen of laten bezorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van gekoeld water op werk?

Wilt u makkelijk toegang tot altijd fris en sprankelend water op kantoor? Bekijk de waterkoelers uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Plaats de waterkoeler voor kantoor online in uw winkelmand of kom een kijkje nemen in onze showroom. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze waterkoelers? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knoppen, we zijn u graag van dienst.

Wat onze klanten zeggen

Waterkoeler op kantoor: dé oplossing