Het team achter Sprankle

Sprankle levert en onderhoudt sinds 1995 l’eautomaten in de Benelux. Zowel koop als huur met een full-service concept.

Onze waterkoelers bieden u een onuitputtelijke bron voor vers getapt sprankelend water in bedrijven, overheidsinstellingen of stichtingen. Door de jarenlange ervaring en samenwerking met partners heeft Sprankle alle benodigde know-how om een verantwoorde en betrouwbare watervoorziening te installeren en te beheren.

Onze eigen servicedienst verzorgt plaatsingen , preventief onderhoud en service in de Benelux.

Ons kantoor is gevestigd in het Businesscentrum Leudal in Roggel. In Dilsen-Stokkem hebben we een nevenvestiging waar een opslag, werkplaats, kantoor en showroom zijn gesitueerd.

Onze missie en waarden

Sprankle helpt bedrijven en instellingen om het drinken van zuiver kraanwater te stimuleren. Dit wordt bereikt door het plaatsen van duurzame en milieuvriendelijke waterkoelers, l’eautomaten genaamd, die rechtstreeks worden aangesloten op de waterleiding. Voor onze klanten streven we naar de laagste prijs-prestatie-verhouding.

Door het bieden van een full-service concept voor de zakelijk markt neemt Sprankle de klant alle zorg uit handen. Met onze eigen servicedienst zorgen wij voor plaatsing, gebruiksinstructies, onderhoud en service. Ook de levering van koolzuur en zuurstof om het water te verrijken wordt in eigen beheer uitgevoerd. Hiermee willen wij de beste service leveren voor onze klanten die zo een onuitputtelijke bron heeft met altijd vers getapt bruisend water. Gezondheid voor de medewerkers en bezoekers én lage kosten voor onze klanten.

Wij zetten ons in dat het een normale term wordt dat gefilterd drinkwater uit een kraan of waterkoeler komt. Een toekomst waarin plastic waterflessen verleden tijd zijn.

Een duurzame toekomst, met gefilterd sprankelend water voor iedereen.

Hoe we werken

Onze dienstverlening staat voor een gezonde, veilige en spranklende drinkwatervoorziening.
Wij werken volgens deze 10 gouden regels:

  1. Bij ons staat de klant centraal
  2. Onze dienstverlening is servicegericht, kwalitatief hoogwaardig en klantvriendelijk
  3. Ons dienstenpakket is toonaangevend en innovatief
  4. Onze verantwoordelijkheid is gemak en zekerheid voor de klant
  5. Wij zijn betrouwbaar en duidelijk
  6. Wij dragen zorg voor gekwalificeerde medewerkers die trots zijn op hun bedrijf
  7. Een sociaal werkklimaat, waarbinnen medewerkers respectvol samenwerken
  8. Wij willen ons werk continu verbeteren
  9. Wij investeren in een betere toekomst door te groeien en winst te maken
  10. Wij staan voor kwaliteit en een veilige, milieuvriendelijke werkwijze.

WERKEN BIJ SPRANKLE? ONTDEK ONZE JOBS

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Sprankle onderschrijft het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij willen een gezond bedrijf zijn dat een bijdrage levert aan de welvaart én het welzijn van onze medewerkers, klanten en de gehele gemeenschap. Daarom onderkennen wij het belang van duurzame energie, herbruikbare materialen en de circulaire economie.

Energie

Onze huisvesting (BCL) is voorzien van een flink aantal zonnepanelen. Sprankle biedt front office ondersteuning aan Leudal Energie.Nieuwe koelers in assortiment worden mede geselecteerd op energiezuinigheid met natuurlijk gas R290 als koelmiddel.

Onze planning probeert de routes voor de monteurs zo efficiënt mogelijk te plannen, zodat er zo min mogelijk brandstof wordt verspilt.

Verpakkingen

We (her-)gebruiken bij voorkeur papier en karton voor verpakkingen. Ons bedrijf richt zich met haar producten op een gezondere levensstijl en minder milieubelasting, door een vervanging voor verpakte water- en frisdrankflessen te bieden.

Wij zijn lid van de Coöperatie RABOBANK , Leudal Energie en MVO Nederland. Wij ondersteunen Basisschool de Zjwiek en en het ToonHermansHuis-Roermond

Human Resource Management

Sprankle heeft oudere werknemers in dienst genomen en bijgeschoold. We houden rekening met de capaciteiten van de persoon. Laten doen waar iemand sterk in is.