Bruiswater machine

Bekijk ons volledig aanbod aan bruiswater machines

Op zoek naar een bruiswater machine? Sprankle heeft een uitgebreid assortiment aan bruiswatermachines voor vele toepassingen. De machines zijn speciaal ontworpen voor kantoren, winkels, praktijken, ziekenhuizen, zorgcentra, scholen, voor de horeca en voor thuis. Bij ons is er voor elke branche en voor elke situatie de beste bruiswater machine te vinden. Geniet op elk moment van de dag van eigen getapt bruisend water.

Wilt u het drinken van bruiswater toegankelijk maken voor iedereen in uw organisatie? Dat kan gemakkelijk met een bruiswatermachine van Sprankle. Bekijk ons assortiment en ontdek de verschillende modellen. Klik op een product om meer informatie te lezen over de mogelijkheden.

Weet je niet wat kiezen?

FILTER PRODUCTEN

Sector

Categorieën

Type

Waarom een bruiswater machine bestellen bij Sprankle?

Wanneer u een bruiswatermachine koopt bij Sprankle profiteert u van een full-service. Dit wil zeggen dat een ervaren servicemonteur de complete installatie bij u op locatie verzorgt. Daarnaast mag u het volgende verwachten van Sprankle:

  • U krijgt altijd de beste service;
  • Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag;
  • Gratis en vrijblijvend advies op maat;
  • Wij werken oplossingsgericht;
  • Als klant staat u centraal;
  • Bij ons heeft u altijd een goede kwaliteit voor de beste prijs;
  • Bezichtiging in showroom;
  • Ophalen of laten bezorgen.

Ziet u een mooie bruiswater machine staan? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact met ons op. Binnen 24 uur kunt u een reactie van ons verwachten. Hulp nodig bij het beslissen? U mag altijd een advies op maat aanvragen, dit is geheel vrijblijvend en bovendien helemaal gratis.

Sodamaker

Een bruiswatermachine wordt ook wel een sodamaker genoemd. Dit is een handig apparaat waarmee u bruisend water kunt maken, met of zonder smaakje. De machine wordt aangesloten op de waterleiding, vervolgens wordt het water gefilterd alvorens het getapt kan worden. Naast bruisend water is het mogelijk om ook plat of gekoeld water te tappen.

Gezond en duurzaam

Door een bruiswater machine aan te schaffen creëert u een gezonde leefomgeving voor iedereen op de werkvloer. Het drinken van water is natuurlijk gezond, het draagt bij aan een betere vitaliteit en goede conditie. Door bruiswater toegankelijk aan te bieden zult u merken dat medewerkers en bezoekers sneller kiezen voor gewoon water. Bovendien bent u ook nog eens milieubewust bezig, omdat plastic flessen bruiswater overbodig zijn geworden.

De beste bruiswater machine voor uw situatie

In welke branche bent u werkzaam? Wij leveren bruiswatermachines voor onder meer de horeca, scholen, ziekenhuizen, kantoren en winkels. Op een kantoor kan een sodamaker eigenlijk niet ontbreken vanwege de gezondheidsvoordelen. Voor thuis hebben we speciale DrinQ inbouwpakketten in ons assortiment. U vindt bij ons gegarandeerd de beste bruiswater machine voor uw situatie.

Op onze website ziet u verscheidene waterkoelers, zo noemen wij de bruiswatermachines eigenlijk. Een waterkoeler kopen doet u voordelig en gemakkelijk bij Sprankle.

Vraag een offerte aan

Kies ook voor een bruiswater machine, al vele organisaties zijn u voorgegaan. Neem contact op voor een advies op maat. Mocht u al vergevorderde interesse hebben, kunt u een offerte aanvragen. Contact opnemen kan door te bellen naar (0) 475 550 244, of een e-mail te sturen naar info@sprankle.info.

Meer weten over waterkoelers? Op onze blogpagina kunt u meerdere interessante artikelen lezen.