Bruiswatermachine van Sprankle

Bekijk ons volledig aanbod aan bruiswater machines

Op zoek naar een bruiswatermachine? Een waterkoeler op leidingwater is een uitkomst voor bedrijven, scholen, winkels, ziekenhuizen, organisaties, de horeca en voor thuis. Met een waterkoeler op kantoor hebben medewerkers en bezoekers vrije toegang tot bruisend water, gekoeld water en plat water. Zo stimuleert u het drinken van water, dit is goed voor onze gezondheid. Geniet op elk moment van de dag van eigen getapt bruiswater van Sprankle!

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste machine?

FILTER PRODUCTEN

Sector

Categorieën

Type

Waarom een bruiswatermachine van Sprankle?

Wanneer u een bruiswater machine koopt bij Sprankle profiteert u van onze full-service. Dit wil zeggen dat een ervaren servicemonteur de complete installatie verzorgt bij u op locatie. Bovendien kunt u na de installatie altijd contact met ons opnemen voor service en onderhoud. Daarnaast mag u van ons het volgende verwachten:

  • U krijgt altijd de beste service
  • Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag
  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Wij werken oplossingsgericht
  • Als klant staat u centraal
  • Bij ons heeft u altijd een goede kwaliteit voor de beste prijs
  • Bezichtiging in showroom
  • Ophalen of laten bezorgen

Vraag direct een offerte aan voor een koolzuur machine of neem eerst contact op voor advies op maat. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier of telefonisch via  +31 (0) 475 550 244.

Wat is een bruiswatermachine?

Een bruiswater machine wordt vaak een sodamaker genoemd. Een andere gebruikte benaming is koolzuur machine. Het is een apparaat waarmee u bruisend water kunt maken, met of zonder smaakje. De waterkoeler wordt aangesloten op de waterleiding, vervolgens wordt het water gefilterd en daarna kan het getapt worden met slechts één druk op de knop. Naast bruisend water is het ook mogelijk om plat of extra koud water te tappen.

Welke soorten bruiswatermachines bestaan er?

Wilt u op kantoor of thuis bruisend water maken? Dat kan met een waterkoeler op leidingwater van Sprankle. Onze waterkoelers zijn van het merk topmerk Blupura. U heeft keuze uit diverse modellen, waaronder tafelmodellen, vrijstaande waterkoelers, wandmodellen, tapzuil modellen en undercounter watercoolers. Daarnaast kunt u kiezen tussen de klassieke modellen met alleen gekoeld en plat drinkwater en meer uitgebreide machines met gekoeld, ongekoeld, bruisend en/of kokend water.

Kies voor gezond

Het doel van onze waterkoeler is om het drinken van water te stimuleren en toegankelijk aan te bieden aan een breed publiek. Door op kantoor, thuis of in een winkel of school een bruiswater machine te plaatsen zullen medewerkers en bezoekers sneller kiezen voor kraanwater met of zonder bubbels. Zodoende wordt er een gezonde leefomgeving gecreëerd. Het drinken van water brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee. We kunnen ons beter focussen, voelen ons minder vermoeid en kunnen daardoor beter werk leveren. Dit kan ook voor minder ziekteverzuim zorgen

Is zelf bruiswater maken goedkoper en duurzamer?

Naast goed voor de gezondheid is een waterkoeler op leidingwater ook goedkoper en duurzamer dan het aanschaffen van flessen bronwater. Plastic flessen bruiswater zijn immers overbodig geworden. Dit scheelt in uw portemonnee en u bent milieubewust bezig. Bovendien gebruiken steeds meer mensen hervulbare flessen die ze meenemen naar kantoor, school of standaard in de tas meenemen. Met een moderne apparaat voor bruisend water voorziet u in de behoefte van toegankelijk zuiver en gefilterd drinkwater met bubbels.

De beste bruiswater machine voor elke situatie

In welke branche is uw bedrijf werkzaam? Wij leveren bruiswatermachines voor onder andere de horeca, scholen, ziekenhuizen, organisaties, kantoren en winkels. U vindt bij ons de beste bruiswatermachine voor uw situatie. Op een kantoor kan een sodamaker eigenlijk niet ontbreken vanwege de vele gezondheidsvoordelen. U stimuleert een gezonde drinkwatercultuur onder uw medewerkers en zo voorkomt u misschien wel vaker ziekteverzuim. Op school is een waterkoeler ook ideaal: kinderen én leraren moeten voldoende water blijven drinken tijdens en tussen de lessen door. Daarnaast bieden we hygiënische waterkoelers en tapzuilen aan voor ziekenhuizen en zorgcentra.

Bruiswater machine op kantoor
Watermachine voor thuis plaatsen

Watermachine voor thuis

Een bruiswater machine is natuurlijk ook ideaal voor thuis. We hebben speciale DrinQ inbouwpakketten. Deze multifunctionele watermachine voor thuis is ter vervanging van uw keukenkraan, met als extra optie kokend water. Met een DrinQ-kraan is zelf bruiswater maken in uw eigen keuken gewoon mogelijk. Heeft u even geen zin in bruiswater, dan kunt u eenvoudig switchen naar ‘gewoon’ plat water of extra koud water. Daarnaast bieden we losse drinkwatersystemen aan die met speciale inbouwunits gecombineerd kunnen worden.

Uitgebreid assortiment waterkoelers en bijbehorende accessoires

Sprankle is dé plek voor alles wat te maken heeft met waterkoelers. U vindt bij ons een groot assortiment waterkoelers en bijbehorende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan glazen drinkflessen, gepersonaliseerde waterflessen, waterfilters en diverse benodigde cilinders als CO2-cilinders en koolzuurcilinders. U koopt deze accessoires eenvoudig online.

Bekijk de opties en neem contact op

Kies ook voor een bruiswatermachine op kantoor en drink wanneer u maar wilt bruisend water. Neem contact op voor een gedegen advies op maat. Doe nu een aanvraag, dan reageren we binnen 24 uur. U kunt contact opnemen door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar (0)475 550 244 of een e-mail te sturen naar info@sprankle.info.

Meer weten over waterkoelers? Op onze blogpagina vindt u een aantal interessante artikelen.