Waterkoeler van Sprankle

Bekijk ons volledig aanbod aan waterkoelers

Wil je een waterkoeler kopen? Een waterkoeler op leidingwater is een aanvulling voor bedrijven, scholen, organisaties, de horeca, thuis en elders. Dit stimuleert het drinken van water, wat weer kan resulteren in een gezonde levensstijl en minder ziekteverzuim op de werkvloer. Bekijk de mogelijkheden of neem contact op voor gedegen advies.

Weet u niet welke te kiezen?

Meest verkocht

BINNEN 24 UUR REACTIE
GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIES OP MAAT
OPHALEN OF LATEN BEZORGEN

Alle producten

FILTER PRODUCTEN

Sector

Categorieën

Type

Resultaat 1–9 van de 35 resultaten wordt getoond

Waarom een waterkoeler kopen?

Waterkoelers zijn een uitnodigende en gezonde manier om diverse water opties op een toegankelijke wijze aan te bieden. Zo is er de keuze uit ‘plat’ koud water, maar is het ook mogelijk om voor koud water met bubbels te kiezen. Het is belangrijk om bedrijven en organisaties te stimuleren om voldoende water te drinken. Door op kantoor of in de winkel een watercooler op leidingwater te installeren zullen medewerkers en bezoekers sneller kiezen voor kraanwater in plaats van voor frisdrank of koffie.

Wat zijn de voordelen van een waterkoeler?

 • Altijd toegang tot gekoeld water
 • Gemakkelijk
 • Minder plastic afval
 • Gezonder drinkwater
 • Variatie in temperatuur
 • Milieuvriendelijk
 • Goed voor hydratatie en algehele gezondheid

BEDRIJVEN

SCHOLEN

ZORG

HORECA

WINKELS

SHOWROOMS

Goed voor gezondheid en milieu

Wij vinden dat gezond en gefilterd water voor iedereen een optie zou moeten zijn. Het drinken van water is namelijk goed voor de gezondheid: water draagt bij aan een betere vitaliteit en goede conditie. Bovendien kunnen medewerkers hun flessen steeds hervullen, wat minder plastic flessen betekent die niet blijven rondslingeren in de natuur.

Wat doet een waterkoeler?

De watermachine wordt aangesloten op het waterleidingnet. Om deze reden wordt een waterkoeler ook wel een leidingwaterkoeler genoemd. Het water wordt eerst gefilterd voordat het getapt kan worden. Vervolgens heb je diverse water opties. Deze opties maken het mogelijk om ook (licht) bruisend water te tappen, heerlijk koud water of ‘gewoon’ plat water. Ook water met een smaakje is mogelijk. Welke opties er tot de mogelijkheden behoren, verschilt per type watercooler.

Geschikt voor verschillende branches

Waterkoelers zijn ontworpen voor verschillende branches. Op kantoren en in winkels en praktijken mag een waterkoeler eigenlijk niet ontbreken. In winkels kunnen klanten zelf vers water tappen wanneer ze willen of je kunt ze een glaasje aanbieden wanneer ze kijken of wachten. Ook op scholen is het vanwege de concentratie belangrijk dat kinderen hun drinkflessen kunnen vullen met zuiver en gefilterd kraanwater. Daarnaast bieden we hygiënische waterkoelers en tapzuilen aan voor ziekenhuizen en zorgcentra.

Wat kost een waterkoeler?

Maar wat kost een waterdispenser? De kosten van een waterkoeler zijn afhankelijk van afhankelijk van een aantal factoren, waaronder van het merk, de uitvoering, de capaciteit en de opties die de waterkoeler heeft. De prijzen van waterkoelers variëren door de grote verschillen in functionaliteit enorm. Zo is een staand model watercooler een stuk kostbaarder dan een tafelmodel waterkoeler. Om die reden raden we aan om een offerte aan te vragen voor een duidelijke indicatie van wat een waterkoeler precies kost.

Bijpassende accessoires

Bij ons ben je aan het juiste adres voor alles wat met waterkoelers te maken heeft. Zo kun je ook accessoires bestellen voor je gekoeld drinkwaterapparaat. In ons assortiment vind je onder andere glazen drinkflessen, de benodigde CO2-cilinders, producten voor onderhoud en tal van andere accessoires.

Voor kantoor

Door op kantoor een waterkoeler te plaatsen, creëer je een gezonde drinkwatercultuur. Hiermee worden concentratieproblemen, vermoeidheid en hoofdpijn voorkomen. Op de werkvloer zorgt dit voor meer concentratie en gaat het ziekteverzuim aanzienlijk omlaag.

Voor thuis

Een drinkwaterkoeler is ook geschikt voor thuis. Bij Sprankle bieden wij, naast een koud water apparaat voor thuis, speciale DrinQ inbouwpakketten aan, deze zijn ter vervanging van keukenkranen. Met een DrinQ-kraan haal je een nieuwe multifunctionele keukenkraan in huis, extra optie hierbij is kokend water. Ook hebben we losse drinkwatersystemen die met speciale inbouwunits gecombineerd kunnen worden.

Installatie, service en onderhoud

De juiste installatie van de elektrische waterkoeler is van groot belang. Onze ervaren servicemonteurs verrichten de complete installatie op locatie. Ook kun je na de installatie altijd contact met ons opnemen voor service en onderhoud.

Sprankle: waterkoeler specialist

Je mag het volgende van ons verwachten:

 • Je krijgt altijd de beste service;
 • Binnen 24 uur reactie op je aanvraag;
 • Gratis en vrijblijvend advies op maat;
 • Wij werken oplossingsgericht;
 • Als klant sta je altijd centraal;
 • Bij ons heb je altijd een goede kwaliteit voor de beste prijs;
 • Bezichtiging in showroom;
 • Ophalen of laten bezorgen.

Elektrische waterkoeler kopen? Bekijk het assortiment

Waterkoeler kopen of waterkoeler huren? Kies voor een watercooler op leidingwater en geniet elke dag van heerlijk zuiver water. Neem contact met ons op en doe een aanvraag. Je kunt contact opnemen door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@sprankle.info. Binnen 24 uur krijg je een reactie terug.krijgt bij ons altijd gedegen advies. Voor een relatief kleine investering is het al mogelijk om een eigen waterkoeler te kopen. Bekijk op onze website welke watercooler het beste bij je situatie past.

Meer lezen over leidingwaterkoelers en bijpassende accessoires? Neem dan eens een kijkje op onze blogpagina.