Sprankle waterkoelers; de hygiënische watertap voor ziekenhuizen & zorgcentra

Al bijna 30 jaar levert Sprankle waterkoelers aan bedrijven, particulieren en zorginstellingen. In de afgelopen jaren is het bedrijf zich verder gaan specialiseren in leidingwaterkoelers die aan de hoogste hygiëne-eisen kunnen voldoen.

Door jaren ervaring kunnen de ziekenhuizen en zorgcentra dan ook optimaal genieten van fris en zuiver (gekoeld/bruisend) drinkwater. En kunnen zij altijd rekenen op de vijf-sterren service van Sprankle.

Meest verkocht in ziekenhuizen & zorgcentra

BINNEN 24 UUR REACTIE
GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIES OP MAAT
OPHALEN OF LATEN BEZORGEN

Toepassingen specifiek voor ziekenhuizen & zorgcentra

De waterkoelers worden standaard uitgerust met hoogwaardige hygiëne-filters. Afhankelijk van de locatie en de wensen van onze klanten, bieden wij waterfilters aan; die filteren van 0,5 micron tot 0,1 micron.

Beschikt Sprankle over hoogwaardige RVS-waterkoelers die uitgerust kunnen worden met een automatische spoelfunctie. Deze spoelfunctie is speciaal door Sprankle ontwikkeld om stilstand van water in de waterleidingen te voorkomen. De automatische spoelfunctie passen wij vooral toe in ziekenhuizen waar bepaalde afdelingen in het weekend gesloten zijn.

Is het mogelijk om onze waterkoelers te voorzien van UV -bescherming door het plaatsen van UV-lampen.

Beschikken wij over een met Nano-technologie behandelde wateruitloop. Deze wateruitloop behandeld met zilver-ionen vermijdt de vorming en afzetting van;  bio-films en bacteriekolonies.

En mogen wij u binnenkort nog een aantal verrassende ontwikkelingen aankondigen.

Vraag zeker eens naar onze referenties.

Het belang van een waterkoeler op kantoor

Door het gratis ter beschikking stellen van vers getapt bruiswater in de omgeving van de werkplek of thuis worden alle drempels weggenomen om voldoende water te drinken. Door het plaatsen van aparte waterkoelers, die worden aangesloten op het waterleidingnet, beschikt u over een betrouwbare bron met de juiste uitstraling die altijd voldoende gefilterd en gekoeld water geeft. Zelf je eigen mix tappen met of zonder koolzuur nodigt uit om te drinken.

Plezier beleven aan het tappen van je persoonlijke mix en dan genoeg kraanwater meenemen naar je werkplek in je eigen karaf of flesje. Zo drink je al gauw 1 liter vóór en 1 liter ná de middag en je voelt je de hele dag fitter.

Wat onze klanten zeggen