Ontdek onze waterkoelers

Wilt u een waterkoeler bestellen? Een waterkoeler op leidingwater is een aanvulling voor bedrijven, scholen, organisaties, de horeca, thuis en elders. Medewerkers, bezoekers, scholieren en vrijwilligers hebben dankzij een watercooler immers op elk moment van de dag toegang tot zuiver, koud en bruisend kraanwater. Dit zal het drinken van water stimuleren, wat weer kan resulteren in een gezonde levensstijl en minder ziekteverzuim op de werkvloer. Daarnaast bent u met uw bedrijf duurzaam aan het ondernemen. Bij Sprankle is er voor elke branche de juiste waterkoeler te vinden.

Wij bieden waterkoelers aan van het merk Blupura. Er zijn vele water opties mogelijk en u heeft de keuze uit diverse modellen. Drinkt u liever koud water met of zonder bubbels? En past een vrijstaande waterkoeler beter bij uw situatie of toch een wandmodel of tafelmodel? Bekijk alle waterkoelers in ons assortiment en klik op een product naar keuze voor aanvullende informatie. Wilt u de watercooler kopen? Het enige wat u dan nog rust is een offerte aanvragen!

Weet je niet wat te kiezen?

Meest verkocht

BINNEN 24 UUR REACTIE
GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIES OP MAAT
OPHALEN OF LATEN BEZORGEN

Waterkoeler kopen? Dat doet u bij Sprankle!

Wanneer u bij ons een waterkoeler aanschaft, profiteert u van onze full-service. Onze ervaren servicemonteurs verrichten de complete installatie op locatie. Ook kunt u na de installatie altijd contact met ons opnemen voor service en onderhoud. Daarnaast mag u van ons het volgende verwachten:

  • U krijgt altijd de beste service;
  • Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag;
  • Gratis en vrijblijvend advies op maat;
  • Wij werken oplossingsgericht;
  • Als klant staat u centraal;
  • Bij ons heeft u altijd een goede kwaliteit voor de beste prijs;
  • Bezichtiging in showroom;
  • Ophalen of laten bezorgen.

Heeft u een mooie waterkoeler gezien en wilt u deze bestellen? Of wilt u de opties met ons bespreken? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. Wanneer u twijfelt, voorzien wij u graag gratis en vrijblijvend van een advies op maat.

Gezond water voor iedereen

Wij helpen bedrijven en organisaties om het drinken van water te stimuleren en zeer toegankelijk aan te bieden. Door op kantoor of in de winkel een watercooler op leidingwater te installeren zullen medewerkers en bezoekers sneller kiezen voor kraanwater in plaats van voor frisdrank of koffie. Dit is goed voor de gezondheid, water draagt bij aan een betere vitaliteit en goede conditie. Bovendien kunnen medewerkers hun flessen steeds hervullen, wat minder plastic flessen betekent die niet blijven rondslingeren in de natuur.

Wij vinden dat gezond en gefilterd water voor iedereen een optie zou moeten zijn. Kies daarom ook voor een waterkoeler en geef uw medewerkers en gasten de optie tot lekker koud water!

BEDRIJVEN

SCHOLEN

ZORG

HORECA

WINKELS

SHOWROOMS

Lever een bijdrage aan de maatschappij

Een waterkoeler kopen is een goede manier om een bijdrage te leveren aan een gezonde levensstijl voor uw werknemers. Op deze manier draagt u zelfs een steentje bij aan een gezondere en meer bewuste maatschappij. Uw bedrijf wordt zo deelnemer aan het duurzaam ondernemen, daar kunt u trots op zijn!

Gefilterd en koud water in vele opties

De waterkoeler wordt aangesloten op het waterleidingnet. Om deze reden wordt een waterkoeler ook wel een leidingwaterkoeler genoemd. Het water wordt eerst gefilterd voordat het getapt kan worden. Afhankelijk van welk model watercooler u kiest, heeft u vele water opties. Hiermee bedoelen we dat u ook (licht) bruisend water kunt tappen, heerlijk koud water of ‘gewoon’ plat water. Ook water met een smaakje is mogelijk.

Waterkoelers voor verschillende toepassingen

Onze waterkoelers zijn ontworpen voor verschillende toepassingen. Op kantoren en in winkels en praktijken mag een waterkoeler eigenlijk niet ontbreken. In winkels kunnen klanten zelf vers water tappen wanneer ze willen of u kunt ze een glaasje aanbieden wanneer ze kijken of wachten. Door op kantoor een watercooler te plaatsen, creëert u een gezonde drinkwater cultuur. Hiermee worden concentratieproblemen, vermoeidheid en hoofdpijn voorkomen. Ook op scholen is het belangrijk dat kinderen hun drinkflessen kunnen vullen met zuiver en gefilterd kraanwater. Daarnaast bieden we hygiënische waterkoelers en tapzuilen aan voor ziekenhuizen en zorgcentra.

Waterkoeler voor thuis

Natuurlijk is een waterkoeler ook geschikt voor thuis. Wij bieden speciale DrinQ inbouwpakketten aan, deze zijn ter vervanging van keukenkranen. Met een DrinQ-kraan haalt u een nieuwe multifunctionele keukenkraan in huis, extra optie hierbij is kokend water. Ook hebben we losse drinkwatersystemen die met speciale inbouwunits gecombineerd kunnen worden.

Ook voor alle benodigde accessoires

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles wat met waterkoelers te maken heeft. Zo kunt u ook accessoires bestellen. In ons assortiment vindt u onder andere glazen drinkflessen, de benodigde C02-cilinders, producten voor onderhoud en tal van andere accessoires.

Bekijk het assortiment en neem contact op

Kies voor een waterkoeler op leidingwater en geniet elke dag van heerlijk zuiver water. Neem contact met ons op en doe een aanvraag. U kunt contact opnemen door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@sprankle.info. Binnen 24 uur heeft u een reactie terug.

Bij ons kunt u ook accessoires voor waterkoelers bestellen, denk hierbij aan drinkflessen, koolzuur en producten voor onderhoud. Meer lezen over waterkoelers? Neem dan eens een kijkje op onze blogpagina.