Waterkoelers voor showrooms

  • U wilt uw bezoekers graag op hun gemak stellen.
  • Rustig laten rond kijken.
  • Helpen zodra zij dat aangeven.

Bied hen een glaasje kraanwater aan. Zorg dat ze zich thuis voelen en dan zal hun verblijf eenvoudig worden verlengd.

Een waterautomaat van Sprankle biedt hier dan ook de juiste oplossing. Het creëren van gastvrijheid door het installeren van een waterkoeler.

Altijd gefilterd koud water aanwezig, met koolzuur of zelfs met een smaakje.

Meest verkocht in de showroom

BINNEN 24 UUR REACTIE
GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIES OP MAAT
OPHALEN OF LATEN BEZORGEN

Waterkoeler op kantoor? Sprankle geeft u graag advies.

Mondzorg Limburg heeft een nieuwe praktijk geopend in Neer. Een modern design siert de wachtruimte en voelt meer aan als een hotellobby dan als een wachtruimte van een tandarts. “Het gebouw is helemaal nieuw. Zowel binnen als buiten straalt het klasse uit. Ook voor de wachtruimte wilde ik een elegante en rustige uitstraling,” geeft eigenaar Rick Beurskens aan.

Chique manier van water aanbieden

“Bij de meeste praktijken staat zo’n waterbol zodat mensen zelf water kunnen pakken. Ik heb daar gewoon niks mee. Ik was op zoek naar een chique alternatief. Toen kwam ik uit bij de TOP-control kraan van Sprankle. Twee kranen gemaakt van rvs, wat erg mooi staat tegen de zwarte achtergrond uitgelicht met een spotje. Keuze uit plat en bruiswater. Mensen kunnen het  water zelf tappen met één druk op de knop. Het is gemakkelijk, geeft geen rommel en het ziet er prachtig uit.” Toch nog even de vraag of koolzuur slechter is voor de tanden dan gewoon water. Beurskens glimlacht en zegt: “Er zit geen suiker in dus er is geen verschil, alleen bieden we zo de klanten een keuze aan.”

Wat onze klanten zeggen