Kokend water kraan

Vind hier jouw ideale 3 in 1 kokend water kraan

Kokend water kraan aanschaffen? Vandaag de dag komen kokend water kranen steeds meer voor in Nederlandse huishoudens, maar ook in bedrijfspanden. En dat is niet zo vreemd, want een kokend water kraan is een waardevolle toevoeging aan een keuken. Je beschikt in een handomdraai over kokend water, bijvoorbeeld voor het koken van een ei of voor het zetten van een heerlijke kop verse muntthee. Bekijk de kokend water kranen uit ons aanbod. Neem gerust contact op voor het inwinnen van meer informatie.

Weet je niet wat kiezen?

Kokend water kraan: gemakkelijk en snel heet water

Een kokend water kraan wordt ook wel een 3 in 1 kokend water kraan genoemd. Heb je eenmaal de gemakken van een kokend water kraan? Dan is de kans zeer groot dat je niet meer anders wil. Een kokend water kraan werkt namelijk makkelijk, snel en is te gebruiken voor een verscheidenheid aan doeleinden. Thuis, maar ook binnen bedrijfspanden en kantoren. Echter zijn er meer voordelen dan de voordelen die we hierboven noemen. We zetten de voordelen van deze kraan voor je op een rijtje:

  • Je hebt in een handomdraai kokend water
  • De kranen zijn veilig dankzij de kindveilige bediening
  • Bespaart op je energierekening
  • Bespaart water
  • U heeft meer ruimte op het aanrecht

3 in 1 kokend water kraan

Maar wat is de reden dat een kokend water kraan ook een 3 in 1 water kraan genoemd wordt? De kraan wordt zo genoemd omdat de kraan voor kokend water 3 verschillende functies heeft. Uiteraard komt er warm en koud water uit de kraan, maar ook kokend water. Dit wordt in de volksmond ook wel een multikraan genoemd. We verkopen een aantal 3 in 1 ofwel multikranen, waaronder de Guglielmi Pura Tuttano AS, Guglielmi Pura Tuttono XS, Guglielmi Pura G100, het Franke Perfect 3 Combi S assortiment en de Franke Perfect6 Sparq Helix Combi S. Voor het gebruiken van de heet water optie, heb je een boiler nodig zoals bijvoorbeeld de Franke Combi S, X of XL.

Gebruik

Een kokend water kraan is heel gemakkelijk in gebruik. Maar hoe werkt het precies? De meeste 3 in 1 kokend waterkranen beschikken over een dubbel-druk-draaisysteem. Wel zo veilig, bijvoorbeeld wanneer je kinderen hebt. Alleen wanneer je de ring tweemaal indrukt, je hem vervolgens omdraait en de ring oplicht, komt er heet water uit. Het is naast warm water, ook mogelijk om koud water uit de kraan te laten komen. Hiervoor kun je gebruik maken van de eengreeps hendel, waarmee je het volume en de watertemperatuur beheert.

Wat is de beste kokend water kraan voor mij?

Je vraagt je misschien af wat de beste kokend water kraan is voor de woning of het bedrijfspand. Allereerst moet je een keuze maken op het gebied van design. Heb je voorkeur voor een vierkant design, of voor een ronde uitloop? Wanneer je gemakkelijk de wasbak wilt schoonspoelen, raden we aan om te kiezen voor een ronde kraan die over een flexibele uittrek slang beschikt. Bovendien heb je de keuze uit een verscheidenheid aan verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor een kokend water kraan in het zwart, maar ook voor een variant in chroom, goud en RVS. Het is maar net wat je voorkeur heeft.

Van verschillende merken

Kokend water kraan kopen? Dan heb je de keuze uit waterkranen van verschillende merken. Uiteraard heeft ieder merk zo z’n functionaliteiten en design. De kokend waterkranen die wij verkopen zijn van de merken Guglielmi en Franke. De kranen van het Italiaanse merk Guglielmi beschikken over een mooi en uniek Italiaans design. De still water kranen van dit merk zijn bij ons leverbaar met een touchsysteem. De kokend waterkranen van het merk Franke staan bekend om het strakke design en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Showroom

We kunnen ons voorstellen dat je ons aanbod aan warm waterkranen eerst in het echt wilt bekijken, voordat je tot het maken van een keuze overgaat. Hier kun je eventueel ook ons aanbod aan waterkoelers bekijken. Sommige dingen moet je nou eenmaal met eigen ogen zien, al helemaal wanneer het een groot onderdeel is van het interieur. Je bent altijd welkom om geheel vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze showroom in Dilsen-Stokkem. We vragen je wel om voorafgaand aan je bezoek aan de showroom van Sprankle een afspraak te maken, zodat we alle tijd voor je vrij kunnen maken.

Bekijk de kokend waterkranen in ons aanbod

Bekijk de kokend waterkranen uit ons aanbod, of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom. Wanneer je twijfelt over de beste keuze voor jouw situatie, kun je gebruik maken van een van de keuzehulp, of onze deskundige service inschakelen. Neem voor een antwoord op al je vragen direct contact met ons op, of stel je vragen tijdens het bezoek aan de showroom. Daar beantwoorden we je antwoorden graag onder het genot van een verse kop koffie. Tip: houd onze blog in de gaten.