Waterkoeler tafelmodel

Een waterkoeler tafelmodel kopen? Voor een waterkoeler tafelmodel moet u bij Sprankle zijn. Wij bieden diverse tafelmodel waterkoelers aan die op leidingwater werken. Naast zuiver kraanwater kunt u ook bruisend water of zelfs water met een smaakje tappen uit de watercooler. Onze waterkoelers zijn uitnodigend en hygiënisch. Daardoor zijn onze producten een gemakkelijke en voordelige keuze voor u. Hieronder ziet u ons assortiment tafelmodel waterkoelers. Het fijne aan een tafelmodel waterkoeler is dat het niet te veel ruimte in beslag neemt en zo op de tafel neergezet kan worden. Maar het kan ook gecombineerd worden met een bijpassende onderkast.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste koeler?

FILTER PRODUCTEN

Sector

Categorieën

Type

Waterkoeler tafelmodel aanschaffen bij Sprankle

  • U krijgt altijd de beste service
  • Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag
  • Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Wij werken oplossingsgericht
  • Als klant staat u centraal
  • Bij ons hebt u altijd een goede kwaliteit voor de beste prijs
  • Bezichtiging in showroom
  • Ophalen of laten bezorgen

Neem direct contact op als u een waterkoeler voor thuis of kantoor wilt kopen. Wij geven u vooraf graag gedegen advies. Ontdek welke Sprankle waterkoeler het beste past bij uw situatie. Neem contact op middels ons contactformulier of telefonisch via  +31 (0) 475 550 244.

Waar is een tafelmodel waterkoeler geschikt?

Door ons ruime assortiment aan waterkoelers, hebben wij altijd een tafelmodel waterkoeler die geschikt is voor de branche waarin uw bedrijf werkzaam is. Hierbij kunt u denken aan scholen, horeca, kantoor, winkels, showrooms of voor in wachtruimtes in ziekenhuizen en zorgcentra. Op deze manier stimuleert u het drinken van gefilterd water en helpt u gelijk mee aan een beter milieu.

Als u gebruik maakt van een waterkoeler tafelmodel op leidingwater van Sprankle, bespaart u enorm op plastic flessen. Tevens biedt u direct heerlijk fris en gefilterd water aan, in plaats van gewoon standaard leidingwater. Uiteindelijk bent u op deze manier goedkoper uit dan wanneer u losse flessen koopt en draagt u direct bij aan een gezonde levensstijl.

Wat is een waterkoeler tafelmodel?

Een leidingwaterkoeler tafelmodel zorgt ervoor dat mensen sneller kiezen voor het drinken van water in plaats van frisdrank. Uw huishouden of bedrijf wordt dan deelnemer aan het duurzaam ondernemen. Dat is iets waar u zeker trots op kunt zijn. Er zitten diverse voordelen aan een leidingwaterkoeler tafelmodel. Zo hoeft u niet in de weer met flessen water, waardoor u plastic bespaart. U kunt uiteraard ook gewoon kraanwater aanbieden, maar onze waterkoelers filteren het water ook gelijk voor u. Het water is dus volkomen veilig om te drinken.

Ook ideaal voor thuis

Wij bieden diverse waterkoelers voor bedrijven aan, maar wij hebben ook een waterkoeler tafelmodel voor thuis. Op deze manier stimuleert u uw gezin om water te drinken. Een leidingwaterkoeler tafelmodel is zeer geschikt voor in de keuken. Fris water wordt op deze manier zeer toegankelijk voor het hele gezin.

Als u minder plastic flessen gebruikt, werkt u gelijk mee om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. De waterkoelers van Sprankle kunnen u hierbij helpen aangezien u hiermee geen waterflessen of flessen frisdrank meer aan hoeft te schaffen. U kunt dan zeker trots zijn.

Hoe werkt een waterkoeler op leidingwater?

Een waterkoeler tafelmodel op leidingwater werkt op dezelfde manier als grotere waterkoelers. Het enige verschil is dat het tafelmodel compacter van formaat is en daarom ideaal is voor plaatsing op een tafel, aanrecht of bureau. Met een aansluiting op de waterleiding wordt het tafelmodel voorzien van vers leidingwater. Een ingebouwd filter- en koelsysteem zorgt ervoor dat het water gefilterd en gekoeld wordt, zodat u heerlijk gekoeld water kunt tappen.

De tafelmodel waterkoeler maakt gebruik van een reservoir om leidingwater in op te slaan en heeft stroomvoorziening nodig om het koelsysteem te laten werken. Afhankelijk van het model zijn er ook tafelmodellen die over een verwarmingselement beschikken voor heet water. Om gebruik te blijven maken is het belangrijk dat de waterkoeler periodiek onderhoud krijgt en u enkel schoon en veilig water drinkt.

Bestel direct uw tafelmodel waterkoeler

Neem direct contact op als u interesse heeft in een van onze waterkoelers, zoals een handig tafelmodel. Wij hebben een ruim assortiment aan waterkoelers dus wij denken mee met uw situatie om tot een gedegen advies te komen. Naast tafelmodel verkopen we ook andere type waterkoelers, waaronder vrijstaand en wandmodel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u accessoires als koolzuurcilinders en producten voor het onderhoud nodig heeft.

Voor een relatief kleine investering hebt u al een waterkoeler tafelmodel voor thuis. Bekijk op onze website alle modellen en neem direct contact met ons op. U komt met ons in contact als u het contactformulier invult of ons belt. Zodat wij met u mee kunnen denken over welk model het meest geschikt is voor u. U kunt ons telefonisch bereiken via  +31 (0) 475 550 244.