Wat is de beste waterkoeler voor kantoor?

Wat is de beste waterkoeler voor kantoor, wanneer u nog niet over een beschikt? Een waterkoeler is tegenwoordig onmisbaar op het werk. De meeste kantoren beschikken er wel over een als een bewuste aanvulling op het goede oude koffiezetapparaat of de waterkoker. Door de beschikbaarheid van gezond en gefilterd water worden medewerkers gestimuleerd om meer water te drinken en koffie of frisdrank achterwege te laten. Welke waterkoeler de beste keuze is voor kantoor, beantwoorden we in dit blog.

Verkoeling op kantoor

Er gaat niets boven een glas ijskoud water wanneer u tijdens een zonnige dag op kantoor aankomt of een lange meeting achter de rug hebt. Het schudt u in een keer wakker en u kunt er weer tegenaan. De waterkoeler maakt dit mogelijk. In sommige gevallen heeft u zelfs de optie om te kiezen tussen ‘plat’ water of bruisend water. Zo kunt u genieten van het water dat uw voorkeur heeft.

Niet alleen op kantoor is een waterkoeler de ideale manier om te zorgen voor een gezonde drinkcultuur. Scholen, winkels, horeca, sportscholen en ziekenhuizen zijn branches waar een hygiënische waterkoeler ook goed van pas komt.

Waarom is water goed voor u?

U heeft vast wel eens hoofdpijn ervaren wanneer u te weinig hebt gedronken. Dit komt door uitdroging. Water zorgt ervoor dat zuurstof in uw lichaam wordt gebracht. De zuurstof gaat door het hele lichaam heen en komt ook uit bij uw hersenen. Wanneer uw hersenen niet genoeg zuurstof krijgen, gaat de concentratie en productiviteit aanzienlijk omlaag. U bent vermoeid en voelt u misschien lusteloos. De oplossing is om een groot glas gekoeld water te drinken.

De voordelen van een waterkoeler

Het laten installeren van een waterkoeler heeft vele voordelen. Ten eerste stimuleert u mensen om meer water te consumeren en draagt u bij aan een gezonde levensstijl. Water is een belangrijke bron van vitaliteit. Het drinken van water is vele malen beter dan het kiezen voor koffie of frisdrank. Ten tweede vermindert een waterkoeler het gebruik van plastic. Werknemers nemen geen plastic flessen mee van huis. In plaats daarvan kiezen ze voor de duurzame oplossing: het gebruik van een hervulbare fles of een oude vertrouwde glas. Er zijn veel bedrijven die een drinkfles laten bedrukken met hun logo, die ideaal te vullen zijn met het heerlijke gekoelde water. Tot slot is een waterkoeler natuurlijk ideaal omdat u met een simpele druk op de knop heerlijk gekoeld en gefilterd water hebt.

Hoe werkt een waterkoeler?

De meest voorkomende waterkoelers maken gebruik van een reservoir. Via de waterleiding wordt het water aangevoerd en komt het in een reservoir terecht. In dit reservoir wordt het leidingwater gekoeld en kunt u ervan genieten. Het voordeel van een waterkoeler zonder fles, is dat het water zich niet aanpast aan de temperatuur van de ruimte waar het apparaat staat. Vaak koelen dit soort waterkoelers veel minder goed dan bij de leidingwater waterkoelers. Wel is er een kans dat wanneer het water in het reservoir leeg is en er weer water wordt getapt, dit water nog niet voldoende gekoeld is.

De waterkoelers van Sprankle

Om de vraag ‘Wat is de beste waterkoeler voor kantoor’ te beantwoorden: wij durven met volle overtuiging te zeggen dat de waterkoelers van Sprankle de beste aanvulling zijn in ieder kantoor. Het voldoende binnenkrijgen van water zorgt voor betere concentratie en gaat vermoeidheid en hoofdpijn tegen. Uw werknemers leveren beter werk door een hoge productiviteit en het ziekteverzuim gaat duidelijk omlaag. Drink daarom bewust en kies voor gefilterd water uit een waterkoeler.

Geniet ook van gekoeld water op kantoor

Wilt u graag een kwalitatieve waterkoeler van Sprankle voor uw kantoor? Neem contact op met ons en doe direct een aanvraag. U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@sprankle.info en wij verzekeren u dat u binnen 24 uur een reactie hebt. Voor elke situatie hebben wij een product dat bij u past.

Recente updates