Waterautomaat voor op kantoor, thuis of ergens anders

Ontdek ons aanbod van koud water machines

Zoekt u een waterautomaat voor op kantoor, in uw winkel, thuis of elders? Sprankle heeft een gevarieerd aanbod van topkwaliteit watermachines die zich perfect lenen voor talloze toepassingen. Met een waterautomaat van Sprankle hebben u en uw werknemers heerlijk gefilterd gekoeld, bruisend of zelfs kokend water.

Bekijk ons aanbod en koop de perfecte waterdispenser! Heeft u de passende waterautomaat al gevonden? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op. Dit kan telefonisch of via de mail.

Weet je niet wat kiezen?

FILTER PRODUCTEN

Sector

Categorieën

Type

De voordelen van Sprankle

Bij ons vind je verschillende waterautomaten van het gerenommeerde merk Blupura. Deze zijn van topkwaliteit, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Bovendien regelen wij alles van A t/m Z, iets wat we ook wel full-service noemen. Zodra u een waterautomaat heeft gekozen installeren wij deze op locatie en leggen we aan u en uw werknemers uit hoe de machine werkt. Daarnaast nemen we ook het onderhoud en de service op ons.

  • Altijd de beste service;
  • Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag;
  • Gratis en vrijblijvend advies op maat;
  • Wij werken oplossingsgericht;
  • Als klant staat u centraal;
  • Bij ons heeft u altijd goede kwaliteit voor de beste prijs;
  • Bezichtiging in showroom;
  • Ophalen of laten bezorgen.

Modern, veelzijdig waterautomaat

Onze waterautomaten zijn een stuk veelzijdiger dan de traditionele waterkoelers en drinkfonteinen van weleer. Zo kunt u met het merendeel van onze machines naast plat gekoeld of ongekoeld water ook bruisend drinkwater maken. Sommige automaten, veelal onze topmodellen, kunnen zelfs water koken! Verder zijn al onze waterdispensers direct aangesloten op de waterleiding en uitgerust met een filter.

Heeft u de perfecte koud water machine voor op kantoor of thuis gevonden? Vraag dan direct een offerte aan. Bij vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. In beide gevallen heeft u binnen 24 uur antwoord.

Het belang van een koud water machine

Veel mensen zien een waterautomaat als een nice to have, ofwel iets wat leuk en fijn is, maar niet noodzakelijk. Dit terwijl iets kleins als een waterdispenser een groot verschil kan maken. Niet alleen op gebied van gezondheid – water drinken is immers goed voor u – maar ook op gebied van milieu en kosten. Het zit namelijk als volgt. Met uw eigen watermachine op kantoor of thuis hoeft u geen flessen bruisend water meer te kopen. Dit scheelt u niet alleen geld, maar is ook vanuit het perspectief van duurzaamheid en milieu voordelig.

Voor verschillende branches en toepassingen

Kortom, waterautomaten zijn voor verschillende gebruikers een goed idee. Daarom vindt u in ons aanbod watermachines geschikt voor tal van toepassingen. Zo hebben we betaalbare modellen die uitsluitend gekoeld of ongekoeld drinkwater tappen – deze zijn bij uitstek geschikt voor gebruik thuis. Daarnaast zijn er de meer high end waterautomaten die ook bruisend water of zelfs kokend water kunnen maken. Dergelijke machines zijn ideaal voor op kantoor, in de winkel of elders.

Weet u niet welke watermachine voor u geschikt is? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Dit kan zowel telefonisch als via de mail.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u een van onze waterautomaten aanschaffen? Vraag dan direct een offerte aan. Dit doet u als volgt. Eerst klikt u op de de desbetreffende waterdispenser. Bij sommige exemplaren kunt u aangeven welke soorten water deze allemaal moet kunnen maken. Vervolgens selecteert u het gewenste aantal en drukt u op ‘Toevoegen aan offerte’. Dan gaat u naar ‘winkelwagen’ en kunt u de offerte aanvragen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben reageren wij binnen 24 uur. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Heeft u nog vragen voordat u een offerte aanvraagt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of lees onze blog – wie weet vindt u daar antwoorden.