De verbinding tussen waterkoelers en koffieautomaten

Of het nu een vers, koel glas water is of een warme, aromatische koffie, mensen vinden het fijn om wat te drinken en te genieten van een korte pauze tijdens een drukke werkdag. Hoewel de ingrediënten van koffie en water  verschillen, hebben ze ook veel gemeen. Beide producten bieden essentiële voordelen voor thuis en op de werkplek.

Beïnvloeding van de productiviteit

Er zijn veel onderzoeken uitgevoerd naar de verschillende factoren die de productiviteit beïnvloeden. Afgezien van ergonomie en kantoorindeling, suggereren sommige onderzoeken dat hydratatie een belangrijke rol speelt in de productiviteit. Studie heeft aangetoond dat zelfs een uitdrogingsniveau van tussen één en twee procent een vermindering van de cognitieve functie kan veroorzaken (University of Connecticut, 2010). De meesten van ons beginnen de dag met een kopje koffie. Maar zorgt dat nou echt voor een “kickstart”? Sommige onderzoekers van de London School of Hygiene en Tropical Medicine zeggen ja, ze vonden dat cafeïne ratio, aandacht en begrip verbetert. Hoewel het moeilijk vast te stellen is of water of koffie beter is voor de productiviteit, onderzoeken hebben aangetoond dat beide dranken nuttig kunnen zijn.

Verbetering van de arbeidsrelaties

De waterkoeler is altijd een drukke verzamel- en ontmoetingsplaats geweest voor medewerkers die zich het grootste deel van de dag beperken tot hun eigen werkplek. De kans om even de benen te strekken en een praatje te maken met collega’s tijdens een korte pauze, is van onschatbare waarde om de werknemer tevreden te houden. En dat is niet het enige voordeel voor een bedrijf. Een waterkoeler of een koffieautomaat zorgt ervoor dat vriendschappen ontstaan en werkrelaties ontwikkeld worden. Ook een bruiswatermachine vind je bij Sprankle.

Sfeer

Geen enkel kantoor is compleet zonder een waterkoeler om werknemers gehydrateerd te houden, terwijl sommige bedrijven alleen investeren in de luxe van een koffiemachine. De stijl en kwaliteit van uw waterkoeler kan veel zeggen over wie u bent als bedrijf en geeft een belangrijke boodschap af aan klanten en zakelijke partners.
Elk bedrijf dat investeert in de hoogwaardige kwaliteit van een Sprankle waterautomaat zorgt voor een geweldige kantooromgeving. Of het nu gaat om een water- of koffiemachine, investeren in de beste kwaliteit is altijd de moeite waard, niet alleen voor u en uw werknemers, maar ook voor het bedrijf als geheel.

Recente updates