Naast elke
koffieautomaat
een Sprankle
waterkoeler

Met een goede waterkoeler op kantoor heeft u een onuitputtelijke bron voor vers getapt sprankelend water. Sprankle biedt voor grote en kleine bedrijven, overheidsinstellingen of stichtingen de perfecte oplossing voor een gezonde drinkwater cultuur. Dankzij een waterkoeler van Sprankle genieten uw medewerkers en gasten altijd van een fris en bruisend glas water.

Wilt u altijd sprankelend en fris water op kantoor hebben waar u makkelijk bij kunt? Voeg een van onze waterkoelers toe aan uw winkelwagen of neem contact met ons op. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

Voor een waterkoeler op kantoor of thuis bent u bij Sprankle op het juiste adres.

Meest verkocht op kantoor

Advies nodig? Gebruik dan zeker onze keukenhulp, of contacteer ons direct.

KEUZEHULP
BINNEN 24 UUR REACTIE
GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIES OP MAAT
OPHALEN OF LATEN BEZORGEN

Waterkoeler op kantoor? Sprankle geeft u graag advies.

Water is samen met koffie de populairste drank op het werk. Naast koffie wordt er water gedronken om de waterhuishouding in het lichaam op peil te houden en de smaak te neutraliseren. Maar warmte in de zomer en de droge lucht in de winter zorgen voor extra vochtverlies.

Vaak wordt er dan te weinig water gedronken, waardoor er in de loop van de middag vermoeidheid en concentratieverlies optreedt. Hierdoor daalt de productiviteit en worden er eerder fouten gemaakt. Door allerhande drempels wordt er ‘vergeten’ genoeg water te drinken. Om de benodigde 2 liter water per dag te bereiken is een goede voorziening voor gekoeld water binnen handbereik noodzakelijk. Water ‘zien’ betekent vanzelf ook ‘water drinken’.

Het belang van een waterkoeler op kantoor

Door het gratis ter beschikking stellen van vers getapt bruiswater in de omgeving van de werkplek worden alle drempels weggenomen om voldoende water te drinken. Door het plaatsen van aparte waterkoelers, die worden aangesloten op het waterleidingnet, beschikt u over een betrouwbare bron met de juiste uitstraling die altijd voldoende gefilterd en gekoeld water geeft. Zelf je eigen mix tappen met of zonder koolzuur nodigt uit om te drinken.

Plezier beleven aan het tappen van je persoonlijke mix en dan genoeg kraanwater meenemen naar je werkplek in je eigen karaf of flesje. Zo drink je al gauw 1 liter vóór en 1 liter ná de middag en je voelt je de hele dag fitter.

Wat onze klanten zeggen