• Gratis en vrijblijvend advies op maat
  • Binnen 24 uur reactie
  • Bezoek onze showroom
  • Ophalen of laten bezorgen

De juiste l'eautomaat voor uw organisatie

Bij Sprankle hebben we altijd een goede oplossing die aansluit bij uw wensen. Wij helpen u graag met de keuze voor de juiste waterkoeler.

Toepassingen in diverse branches

Altijd perfect water

Met de l'eautomaten van Sprankle beschikt u over een optimale watervoorziening, die aan de hoogste eisen van betrouwbaarheid en hygiëne voldoet. U geeft uw medewerkers en gasten de mogelijkheid om hun eigen persoonlijke water vers te tappen. Als basis wordt gebruik gemaakt van het goedkope en kwalitatief uitstekende leidingwater. Door toepassing van een actief-koolstoffilter voor smaakverbetering en een microbacteriefilter is het water in alle omstandigheden van onberispelijke kwaliteit.
Koeling en toevoeging van koolzuur en/of zuurstof maken het water tot een gezond én heerlijk kwaliteitsproduct.

Overal kostenbesparing

Voor bedrijven, winkels, kantoren, zorginstellingen, wachtruimtes of productieomgeving, Sprankle levert waterkoelers in diverse uitvoeringen, zodat er altijd een oplossing mogelijk is die past bij uw situatie. U bespaart op koffie en andere dure frisdrank of op ander duur water. Geen gesleep meer met kratten of watercontainers. Geen opslagruimte en geen logistieke belasting meer van uw personeel. Voor de horeca biedt Sprankle een compleet 'Huismerk water' - pakket.

Alle zorg uit handen

Zowel bij koop als huur biedt Sprankle een full-service concept: plaatsing, aansluiting op de waterleiding, preventief onderhoud, service inclusief koolzuur en zuurstof leveringen en de benodigde accessoires, zoals bekers, karaffen, glazen etc. U heeft er geen omkijken naar.

Altijd vers water in de buurt

Sprankle helpt bedrijven en instellingen om het drinken van zuiver water te stimuleren en zeer toegankelijk aan te bieden. Onze duurzame en milieuvriendelijke waterkoelers op leidingwater voorzien mensen van vers, gekoeld plat en koolzuurhoudend water. Tegen een relatief kleine investering kunt u een eigen waterkoeler kopen. Heeft u interesse of vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Horeca

Een waterkoeler aangesloten op leidingwater voor in de horeca geeft u de mogelijkheid om een eigen huismerk Premium Water te creëren. U kunt uw gasten een verfrissend glas water aanbieden zonder dat u hiervoor zelf in de weer hoeft te zijn met losse flessen. Zeg gedag tegen plastic en glazen flessen en ervaar het gemak van altijd snel gefilterd water kunnen aanbieden. Plat en bruisend.

Bekijk al uw voordelen en onze voor horeca ontworpen producten.

Winkel & Praktijk

Laat mensen niet uitgedroogd wachten, maar creëer juist een gastvrije omgeving door de toevoeging van een waterkoeler op leidingwater. Zo kunnen klanten zelf vers water tappen wanneer ze hier behoefte aan hebben of u kunt ze direct een glaasje gekoeld kraanwater aanbieden en ze rustig laten kijken of wachten.

Ontdek de mogelijkheden voor gefilterd koud water voor in uw winkel of praktijk.

School

Wie voldoende water drinkt, is scherper, let beter op en kan beter nadenken. Door een watertap met gefilterd kraanwater aan te bieden op school, stimuleert u de schoolkinderen en scholieren om regelmatig water te drinken. Kies voor betere prestaties en een gezonde optie in uw school.

Ontdek alle voordelen van investeren in een waterkoeler op leidingwater voor in uw school.

Ziekenhuis

Zowel voor de bezoekers en patiënten als voor het ziekenhuispersoneel is vers en schoon drinkwater bij de hand hebben belangrijk. Sprankle waterkoelers bieden gekoeld drinkwater dat vers en vrij van vervuiling en bacteriesmetting is. Sprankle waterkoelers aangesloten op de waterleiding voldoen aan de strengste hygiëne-eisen.

Lees hier meer over op onze website en ontdek de Sprankle systemen ontworpen voor in ziekenhuizen.

Zorgcentrum

Fris en gefilterd water is de basis voor goede zorg. Zorg daarom dat er in zorgcentra voldoende waterkoelers met gezond drinkwater staan. In deze omgeving kan de lucht vaak warm en droog zijn. Voor oudere mensen is het een hygiënisch watertappunt binnen handbereik hebben geen overbodige luxe. Stimuleer hen voldoende water te drinken voor hun gezondheid en stel altijd fris, koud en gefilterd water beschikbaar.

Bekijk hier ons aanbod waterkoelers voor in zorgcentra.

Thuis

Wilt u milieubewuster leven en uw kinderen en familieleden stimuleren dagelijks voldoende water te drinken? U kunt dan een Sprankle waterkoeler kopen voor in huis. Dit is kostenbesparend en u hoeft nooit meer geld te steken in plastic flessen of frisdrank.

De waterkoeler is op de waterleiding aansluitbaar en biedt naast fris plat water ook de opties om bruisend kraanwater of zelfs water met een smaakje te produceren. Bekijk hier onze waterkoelers voor thuis.