Is bruiswater milieuvriendelijk?

Naast uw fontein met heerlijk bruisend water, is uw Sprankle waterkoeler ook uitstekende reclame voor hoe milieuvriendelijk u bent.

Sprankle kan een sleutelrol spelen bij het helpen van bedrijven bij het bereiken van duurzaamheidsinitiatieven door het verminderen van waterafval en de algehele koolstofimpact. Het kan u zelfs helpen om groen te besparen, terwijl u groen gaat.

Hoe? Om te beginnen gebruikt onze waterkoeler op verantwoorde wijze het lokale leidingwater, gefilterd op zuiverheid, zodat het nauwelijks een ecologische voetafdruk heeft. Het wordt geserveerd rechtstreeks in glazen flessen; herbruikbaar en verantwoordelijk.

Daarnaast bespaart het ook op fossiele brandstoffen. Wanneer u een waterkoeler van Sprankle gebruikt om uw eigen leidingwater te transformeren tot een hoogwaardige voorziening, vermindert u een deel van de behoefte aan verpakt water dat in het hele land over de snelwegen moet worden vervoerd. Het gefilterd watersysteem vermindert het waterafval en de koolstofimpact van uw bedrijf.

Het doet meer dan de aarde helpen; het kan uw bedrijf ook helpen geld te besparen. LEED,  Leadership in Energy and Environmental Design, is het meest gebruikte beoordelingssysteem voor groene gebouwen ter wereld en waterbehoud is een van de erkende maatregelen. LEED biedt een raamwerk voor het creëren van gezonde, zeer efficiënte en kostenbesparende groene gebouwen en Sprankle zet zich in voor dit soort duurzame oplossingen.

Voor bruiswater op kantoor of thuis bent u bij ons op het juiste adres.

Recente updates