Vaarwel frisdrank, welkom bruiswater

De consumptie van frisdrank is gestaag omlaag gegaan de afgelopen tien jaar. Door de schadelijke effecten van suiker en de vraag naar natuurlijke ingrediënten, verliest frisdrank zijn greep op de drankmarkt.

In de afgelopen jaren is de consumptie van bruisend water geëxplodeerd. Bruisend water, koolzuurhoudend water, sprankelend water – hoe je het ook noemt – de drank met de bubbels zorgt voor een groei van 76 procent in de markt voor waterdranken, vier keer groter dan de voedselcategorieën als geheel. Het is duidelijk dat er een nieuwe trend is op het gebied van drankjes.

Mousserende waterkoelers worden steeds vaker gebruikt in de horeca, kantoren, scholen, ziekenhuizen of zorgcentra. Van informele restaurants en bedrijven tot directiekamers en chique eetgelegenheden. Zelfs thuis worden er steeds vaker kranen in keukens gebouwd waar gefilterd bruiswater uitkomt.

De populariteit van bruiswater is best wel logisch. Koolzuurhoudende waterdranken bieden een gezond alternatief voor zoete frisdranken. Het biedt de mogelijkheid om zelf een breed scala aan ingrediënten toe te voegen, waardoor je veel verschillende drankjes kunt maken.

Het is gemakkelijk en kostenbesparend om een waterkoeler te gebruiken om kraanwater om te zetten in gefilterd, koel water. Sprankle is de perfecte aanvulling op een variatie aan echte ingrediënten, waardoor gezonde, lekkere drankjes ontstaan. Meng Sprankle water met fruit, sappen, kruiden, thee, koffie – laat je fantasie de vrije loop. Voeg water toe aan natuurlijke smaken, maak het zoet met fruit en zorg ervoor dat jij en je personeel minder suiker binnen krijgt.

Recente updates